Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
novetats • coincidencies : 10 llibres.
>>
- 978-84-94907-44-9: E.V.A. •  E.V.A.
Marc Artigau i QueraltJulio ManriqueCristina Genebat
E.V.A.Una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l'E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l'Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s'ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida presenten diferents situacions de dolor: tant físic com espiritual.
Català. 
ISBN: 978-84-94907-44-9
12 €  Fitxa del llibre   
- Imatge no disponible •  El vici
Núria Perpinyà
El vici (2018) és una obra sobre l'addicció a internet. La seva ambientació és futurista i propera alhora. La història es desenvolupa en un psiquiàtric a la muntanya on es rehabiliten personatges peculiars: un polític estressat, un bromista que no calla, una wonder woman i una noia existencialista excessivament refinada. Som davant un experiment virtual i social creat i escrit online. El vici inclou més de mil de tuits penjats a la xarxa. Atesa la popularitat d'internet, l'autora va considerar que li seria adient una escriptura col.lectiva. Qui sap, és possible que aquest llibre contingui algun tuit vostre. Del que no dubtem és que teniu mòbil i que, poc o molt, n'esteu viciats...
Català. 
ISBN: 978-84-94907-40-1
12 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-98-4: Els Jocs Florals de Canprosa •  Els Jocs Florals de Canprosa
Santiago Rusiñol y PratsMargarida Casacuberta (pròleg)
Els Jocs Florals de Canprosa. L'escàndol que va provocar aquesta paròdia dels Jocs Florals l'any 1902 va ser excepcional. L'obra denunciava l'idealisme exaltat d'un certamen que s'havia convertit en vehicle propagandístic del nou catalanisme, i posava de manifest la gravetat de les nombroses tensions que recorrien la societat catalana. Un segle després, la lucidesa de Santiago Rusiñol encara ens interpel.la. La comèdia es va estrenar en un context de forta crispació social, marcada pel recent empresonament de centenars de líders sindicals i de polítics destacats com Prat de la Riba. La polèmica es va aguditzar quan el govern central va suspendre els autèntics Jocs Florals de Barcelona per una xiulada a la bandera espanyola, i en canvi va protegir amb policies els espectadors que assistien als teatrals de Canprosa.
Català. 
ISBN: 978-84-94862-98-4
12 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94907-41-8: La cadira trencada •  La cadira trencada
Núria Perpinyà
La cadira trencada. Teatre català d'avantguarda (2018) recull cent anys d'avantguarda del nostre teatre català. Si en alguna cosa és rica i capdavantera la nostra cultura, és en teatre. Aquest llibre dóna compte dels nostres dramaturgs més originals, els agrupa en diverses tendències i els emmarca dins els corrents teatrals internacionals. La revolució teatral catalana remou l'escenografia, la política, la sàtira, la llengua i el feminisme. I, sobretot, com us explicarà el llibre, trenca moltes cadires. Confiem que, malgrat tot, us hi asseieu de gust.
Català. 
ISBN: 978-84-94907-41-8
0 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94907-43-2: L'encontre •  L'encontre
Poesia i gnosi
Raimon Arola
Aquest poemari és el resultat dels anys d'estudi d'en Raimon Arola, professor de la Universitat de Barcelona i assagista, que, cap a la fi de la seva trajectòria, s'adona que la poesia és el llenguatge més adient per descriure les reflexions i els sentiments que provoquen les preguntes bàsiques pròpies de l'ésser humà, les respostes a les quals han estat massa sovint trossejades en disciplines acadèmiques, de l'art a la religió, de la filosofia a la filologia, de la psicologia a la sociologia, de la biologia a l'astronomia, de la geometria a la física... Per a Arola, en canvi, la poesia pot unir totes les disciplines en un únic coneixement: la gnosi. Aquesta unió l'autor l'anomena encontre.

Carles Duarte i Montserrat
Català. 
ISBN: 978-84-94907-43-2
10 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
>>
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.