Arola Editors INFANTIL

978-84-94487-14-9: Ot de Pallars
Ot de Pallars
i el secret d’Elisava

Mònica Bada Maristany, il·lustracions
Montse Subirana

Idioma:   Català. 
Col·lecció:   Contes de comtes.
Volum:   3
Enquadernació:   Tapa rígida.
Edició:   novembre 2015
Format:   22 x 22
Tintes:   Color.
Pàgines:   44
ISBN:   978-84-94487-14-9
Preu:   17 €
Generador de código de barras TEC-IT
   
La malabonança al Pirineu fa que els habitants dels comtats de Pallars, Urgell i la Cerdanya pensin en abandonar les muntanyes.
Ot de Pallars està decidit a trobar una solució perquè això no passi i, mentre barrina com poder fer-ho, desapareixen totes les seves calces llargues!
Aconseguirà trobar una solució i resoldre el misteri?

Amb el suport del Departament de Cultura.

Mònica Bada Maristany, il·lustracions
Nasqué una matinada de febrer, just quan les mimoses eren a punt de florir. Ja de menuda passava hores dibuixant, i llegint contes, fins i tot abans de saber-ne desxifrar les lletres.

Estudià Belles Arts a la Universitat de Barcelona. En acabar la llicenciatura, canvià el Maresme per un petit poble del Pallars Sobirà, amb la intenció de viure prop de la natura. Allí descobrí la seva altra gran passió: cultivar l’hort.

De mena curiosa, creu que viure és un aprendre i desaprendre constant, i no ha deixat mai de formar-se: cursos de doctorat dins el cicle Art i pensament de la UB, postgrau en Interpretació ambiental i del patrimoni a través de la UOC, així com workshops i cursos sobre literatura, il·lustració i natura.

Tornà de la muntanya per especialitzar-se en il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona.


És membre cofundadora de l’associació d’il·lustradors La claque des del 2014, amb qui ha realitzat vàries exposicions i publicacions.


Montse Subirana
És Doctora en Psicologia i experta en Turisme.

Ha publicat Perruca de Senglar (finalista al Premi Recull 2002), Ens ho hem de fer mirar (inclou el Premi finalista a l’11è Concurs Literari de Narrativa per a Dones de l’Ajuntament de Terrassa), Vint-i-dues tardes, dos matins i un vespre amb els avis d’Espinelves (amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Diputació de Girona), Lapònia (amb la col·laboració del Consolat de Finlàndia) i, amb Rafel López Monné, ha publicat la guia A peu per camins dels càtars dins la col·lecció “De ferradura” d’aquesta mateixa editorial.
Ha rebut dues Mencions Especials als Premis Literaris Homilies d’Organyà 2009 i 2013 amb El camí de les trementinaires i No tot és al MNAC. Col·labora amb diferents mitjans i actes literaris.

Amb la col·lecció contes de comtes, de la qual n’és la directora i l’escriptora, s’estrena en la literatura infantil.


Generador de código de barras TEC-IT
978-84-94342-55-4
14 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-94367-77-9
12 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-94367-72-4
17 €