Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   A peu pel Pallars Sobira (I)
14 passejades i excursions

Jordi Tutusaus Graus
Xavier Catala Ticó
Josep Lluís Piqué Subirana


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
2
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
desembre 2007
Format:  
13,5 x 22,8
Tintes:  
Color
Pàgines:  
175
ISBN:  
9788496639881
Preu:  
20 €
Stock:  
No disponible


Amb aquesta guia es renova la voluntat d’obrir el Pallars Sobira als caminants curiosos de descobrir el territori. Ja fa anys que es va iniciar l’ambiciós projecte de recuperar els antics camins de ferradura i les velles cabaneres de les valls pallareses per a la practica del senderisme. Aquest és el primer dels dos volums que recullen 27 propostes d’itineraris per caminar al Pallars Sobira, i ens ofereix una nova oportunitat per coneixer de ben a prop aquest racó dels Pirineus.

Jordi Tutusaus Graus
Jordi Tutusaus i Graus (Barcelona, 1967)

Graduat en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotografics de Catalunya i llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. És autor de diverses guies de senderisme com les publicades dins la col·lecció De Ferradura d’Arola Editors A Peu pel Pallars Sobira, en dos volums, A Peu per la frontera i A Peu pel Prepirineu de Tremp.

Cofundador l’empresa TRACES, des del 2002 ha treballat en tot tipus de projectes de senderisme. S’ha especialitzat en la planificació i execució d’obres de recuperació i restauració de camins tradicionals i historics pero també ha participat en la planificació de xarxes de senders; en la redacció de projectes de rehabilitació i senyalització de camins; en la redacció de guies i mapes per promocionar destins de senderisme; i en la creació, comercialització i guiatge de productes turístics de senderisme per agencies especialitzades. També ha impartit ponencies, cursos i xerrades sobre la importancia patrimonial dels camins tradicionals, la manera de recuperar-los i els beneficis socials, culturals i economics de la seva gestió.
Xavier Catala Ticó
Josep Lluís Piqué Subirana i Xavier Catala Ticó
Van escriure la primera edició d’aquesta guia de senderisme l’any 1996, després de tornar al Pallars Sobira un cop fi nalitzada la seva estada a Barcelona i Lleida per estudiar Biologia i Historia respectivament. Per la descripció dels 25 itineraris que aleshores es proposaven van saber sumar a la seva formació academica, el que havien apres de primera ma des de la seva infantesa, així com els coneixements que els proporcionava la seva dedicació professional com a tecnics del Consell Comarcal.
Josep Lluís Piqué Subirana


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici