Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El Lleó i el Far


Aleix Cort


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
9
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
febrer 2007
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
224
ISBN:  
9788496639584
Preu:  
13 €
Stock:  
Disponible


Dumas Mbala és un vell revolucionari estimat per la població i respectat pels maxims dirigents del govern. Amb la mort del patriarca, la seva família caura en desgracia i Maco Mbala, el més petit dels fills del general, buscara recer a la gola del llop com a bufó de cort. Des del Palau de la República presenciara l’ascens al poder de Rivera i l’estellament del somni dels vells revolucionaris. La publicació d’un decret que prohibeix la «venda de llibres sense recepta» i l’aparició d’uns rebels que desafien Rivera amb una serie d’atemptats literaris faran que Maco consideri el poder de la rialla i de la literatura, i l’empenyeran a agafar el testimoni del seu pare.
El lleó i el far és una declaració d’amor als llibres i a la literatura a través de la historia d’una nissaga de revolucionaris que lliga l’Africa amb les Antilles per conjugar l’enfonsament d’un somni revolucionari després del desgast provocat per la realitat, amb tres factors de maxim interes i d’actualitat: la defensa del llibre com a mirall de realitats i forma de llibertat d’expressió, la crítica de qualsevol forma de totalitarisme i l’ús de l’humor com a arma pacífica per somoure consciencies.
Aleix Cort
Aleix Cort és escriptor i alguna cosa més. Anys enrere va decidir agombolar el somni de Mar i Adria amb uns contes que ells mateixos l’ajudaven a construir abans de tancar els ulls. Després de moltes nits i de molts contes, va decidir compartir aquelles histories encantadores i els seus fills van accedir. La magia, pero, no hauria acabat de convertir-se en realitat —ni la realitat no hauria acabat de convertir-se en magia— si l’autor no hagués coincidit amb la il·lustradora Tonia R. Álvarez. Fruit del treball d’aquest particular equip són Set Cels plens de núvols iaventures, uns cels on els llits i els seus joves i valents tripulants segueixen les instruccions del llit més savi de tots per desfer tots els malsons possibles abans que surti el sol. El son dels nostres petits herois bé es val una aventura.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici