Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El fantasma de Canterville
a partir de l'original d' Oscar Wilde

Joan Yago García


  
Temàtiques:  
Titol original:  
The Canterville Ghost
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
196
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Novembre 2018
Format:  
165 x 120
Tintes:  
Color
Pàgines:  
120
ISBN:  
978-84-94927-06-5
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


El fantasma de Canterville. Lord Canterville convida a l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d'Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del Castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, segueix per la casa des que va assassinar la seva dona, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l'advertiment, sinó que es burlen constantment d'ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.
Joan Yago García
Joan Yago García Nascut a Barcelona el 1987 i crescut a Palma. De petit volia ser guionista de dibuixos animats, pero per coses de la vida va acabar dedicant-se al teatre. És llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha escrit i estrenat peces per a teatre com: Sis Personatges – Homenatge a Tomás Giner (2018), Fairfly (Premi Max a millor autoria revelació 2018, Premi Butaca a millor text teatral 2017), You say tomato (Premi de la crítica Serra d’Or a millor text teatral 2016), Un Lloc Comú (Bromera Edicions – Premi Ciutat d’Alzira 2014), Bluf (Premi Quim Masó 2014), Sobre el fenomen de les feines de merda (2015), Aneboda (The Show) (2014), La Nau dels Bojos (Premi Adria Gual 2012), L’Editto Bulgaro (2012), Martingala (2012), República Bananera (2012), No sóc Dean Moriarty (2011) o Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (Premi del públic i Premi del jurat a Fira Escenia 2010). També és responsable de l’adaptació de textos classics com El Fantasma de Canterville d’Oscar Wilde per Grup Focus (2018), Rinoceront d’Eugene Ionesco per Teatre Principal de Palma (2015) o Traduccions/Translations de Brian Friel per LaPerla29 (2014).

És membre fundador de la companyia de teatre independent La Calorica i professor de dramatúrgia a Sala Beckett – Obrador internacional de dramatúrgia i a Eolia ESAD. Fora del món del teatre ha escrit el guió del comic Follar (Edicions del Desproposit) i de la serie Mai neva a Ciutat (IB3tv).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici