Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Bella Lluna et somriu...


Fina Angles i Soronellas
Silvana Salvadó (il·lustradora)
Jasmin Bergada (il·lustradora)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
març 2018
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
48
ISBN:  
978-84-94834-38-7
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Els poemes de Bella Lluna et somriu... -el nou llibre de Fina Angles- estan escrits pensant en els més petits de casa o de l'aula, els xiquets i les xiquetes de dos i tres anys, sabent que se'ls poden fer seus sobretot per les il.lustracions i pel to de veu, la musicalitat, la gestualitat... amb que els adults que se'ls estimen els els facin coneixer associats, preferiblement, a vivencies compartides.
Per aixo, la Bella Lluna no pot fer altra cosa que somriure i posar-se, confiada, en mans de les famílies, dels docents, de les persones que volen bé a les criatures a les quals van destinats els poemes. I aixo fa!
El personatge principal, la Bella Lluna, ho és també dels volums Bella Lluna treu el nas... (2005) i Bella Lluna fa l'ullet... (2008) publicats en aquesta mateixa editorial, tots amb il.lustracions de Jasmin Bergada i Silvana Salvadó.

Fina Angles i Soronellas
Fina Angles i Soronellas (l’Aleixar, Baix Camp, 1956). Escriptora, professora a secundària i a la URV, investigadora cultural, Dra. en Filologia Catalana per la URV (2023), amb una tesi dedicada a rutes literàries i patrimonialització, i articulista.

En l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, és autora de diversos contes per a nois i noies com Codolenc, el gegant (1991 i 1999), L’Endemà i el senyor Anselm (1995), Un dia d’aventura (1997), Un grapadet d’arròs (2006), etc.; de les cantates Allò que no podia ser, amb música de Xavier Sans, Foc, foc, xip, xap, xop, amb música de Josep Baucells, estrenades l’any 2000, i Nit de Nits, amb música del mateix compositor, estrenada a Vic el 2006 i publicada el 2007; d’obres que vinculen literatura i gastronomia com menús literaris infantils i dels llibres de poesia per a infants, de la Bella Lluna, amb il·lustracions de Jasmin Bergadà i Silvana Salvadó.Silvana Salvadó
Silvana Salvadó Rocha (Reus, 1981). Il·lustradora, treballa en el món de les arts gràfiques des dels seus inicis laborals l’any 2000 combinant-ho amb els seus estudis de Tècnica en Arts Plàstiques i Art final de disseny gràfic (Sant Cugat del Vallès) i Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració (Tarragona). Publica, a Arola, editors, el seu primer llibre Bella Lluna treu el nas (2005) i es consolida professionalment com a il·lustradora a l’Editorial Nadal-Edarca (2006-2020) on publica diversos títols com Una rosa per... i El drac Nyam Nyam (2006); El meu tió, El meu arbre de Nadal, La meva mascota Toto i La meva mascota Cuca (2008); Terra de cavallers i En Tifó, el ninot de neu (2010); Sant Jordi lluitador, sempre campió i El Nadal ja és a l’escola (2012); Pa calent i On és el Timy? (2013); la Col·lecció escolar de les 4 estacions (2014); Feliç Diada i Què hi ha dins del Tió? (2015); La barretina del Tió (2018) i La Tiona Juliana (2019). Paral·lelament publica Bella Lluna fa l’ullet… (2008) i Bella Lluna et somriu… (2018)en aquesta mateixa col·lecció d’Arola, editors juntament amb Fina Anglès i Jasmin Bergadà.Jasmin Bergada
Jasmin Bergadà (Reus, 1982). Mestra d’Educació Infantil polifacètica, treballa en projectes d’il·lustració i de foment de la lectura tot gaudint de la màgia de connectar amb el nen/a interior. Provinent de la "primera fornada" del cicle d’Arts Aplicades a la Il·lustració de l’EADT, ha col·laborat en les publicacions de la Bella Lluna, il·lustrant versos per a infants amb pinzellades d’emoció i ha dirigit tallers de creativitat per a infants i adults. També actua com Contacontes i és amant del bookcrossing amb voluntat que la paraula oral i escrita arribi a tots els públics i transcendeixi les barreres del pensament. Actualment, treballa en projectes d’il·lustració infantil relacionats amb el foment de la lectura i l’Educació artística i musical. Ha publicat Bella Lluna treu el nas… (2005), Bella Lluna fa l’ullet… (2008) i Bella Lluna et somriu… (2018)en aquesta mateixa col·lecció d’Arola, editors, juntament amb Fina Anglès i Silvana Salvadó i Mumu y su violonchelo amb Luna Puerta a Capa Publishers (2024).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici