Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Islandia


Lluïsa Cunillé
Enric Juliana (proleg)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
183
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
setembre 2017
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
128
ISBN:  
978-84-94725-55-5
Preu:  
12 €
Stock:  
No disponible


Islandia. La fallida bancaria portara un adolescent islandes a emprendre un pelegrinatge iniciatic cap a Nova York, a la recerca de la seva mare. En aquest viatge al cor de les tenebres d'un sistema que trontolla, el jove anira coneixent diverses realitats que el faran partícip de la profunda depressió que esta conduint el món occidental a una ruina inevitable.

Escrita just quan començava a esclatar l'última gran crisi que va sacsejar l'economia mundial, Islandia és una de les obres majors de la dramaturga Lluisa Cunillé, que amb la seva lucidesa dissecciona el moll de l'os d'aquest circ grotesc que enlluerna la nostra societat.

Lluisa Cunillé. Entre els seus darrers treballs destaquen El carrer Franklin (Teatre Nacional de Catalunya, 2015), Geografia (Teatre Nacional de Catalunya, 2014, dins l'espectacle Fronteres), Aquel aire infinito (Sala Beckett, 2013), Apres moi, le déluge (Teatre Lliure, 2007), El bordell (Teatre Lliure, 2008), Occisió (Teatre Lliure, 2005), Barcelona, mapa d'ombres (Sala Beckett, 2004) o Et diré sempre la veritat (Teatre Lliure, 2002).

Ha signat la dramatúrgia de molts espectacles dirigits per Xavier Albertí, com El professor Bernhardi, Ricard III, PPP, Assajant Pitarra o El pes de la palla, i també ha escrit amb Paco Zarzoso nombrosos textos a quatre mans, com Patos salvajes, El alma se serena o Saló primavera.

Ha guanyat el Premio Nacional de Literatura Dramática (2009), el Premi Nacional de Teatre (2007) i el Premi Ciutat de Barcelona (2004). És cofundadora de la Companyia Hongaresa de Teatre i de la companyia La reina de la nit. Actualment, forma part del Comite de Lectura del Teatre Nacional de Catalunya.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Lluïsa Cunillé

Entre els seus darrers treballs destaquen Geografia  (Teatre Nacional de Catalunya, 2014, dins l’espectacle  Fronteres),  Aquel aire infinito  (Sala Beckett, 2013),  Après moi, le déluge  (Teatre Lliure, 2007),  El bordell  (Teatre Lliure, 2008),  Occisió  (Teatre Lliure, 2005),  Barcelona, mapa d’ombres (Sala Beckett, 2004) o Et diré sempre la veritat (Teatre Lliure, 2002). 
Ha signat la dramatúrgia de molts espectacles dirigits per Xavier Albertí, com PPP, Assajant Pitarra  o  El pes de la palla, i també ha escrit amb Paco Zarzoso nombrosos textos a quatre mans, com  Patos salvajes El alma se serenaSaló primavera
Ha guanyat el Premio Nacional de Literatura Dramática (2009), el Premi Nacional de Teatre (2007) i el Premi Ciutat de Barcelona (2004). És cofundadora de la Companyia Hongaresa de Teatre i de la companyia La reina de la nit. Actualment, forma part del Comitè de Lectura del Teatre Nacional de Catalunya.

Enric Juliana


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici