Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Cúbit


Josep Maria Miró Coromina


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
176
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2017
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
144
ISBN:  
978-84-94685-41-5
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


En Lluc i en Bernat tornen a la casa familiar per passar-hi un parell de dies. En arribar-hi, sense saber que coincidiran amb l’altre germa, es troben amb una altra sorpresa: la seva mare, la Paula, hi té instal·lat l’Oriol, un noi de la seva edat, que l’ajuda en la tasca d’escriptura d’un llibre commemoratiu de l’aniversari de la Fundació que van posar en marxa els pares d’uns i altres fa vint-i-cinc anys. Els dos germans viuen amb recel i perplexitat que la seva mare hagi escollit com ajudant el fill d’algú amb qui els pares van tenir tibantors en el passat. Durant el cap de setmana sortiran a la llum les causes i conseqüencies d’una ferida encara oberta.
Cúbit planteja de quina manera i des de quin lloc construim la memoria i el relat oficial; és un pacte de convivencia? o per paradoxal que pugui semblar, la construcció de la memoria és un acte de destrucció?
Josep Maria Miró Coromina

Josep Maria Miró (Vic, 1977). Autor de CúbitLa travessiaObacEstripar la terraFumNerium ParkEl principi d’ArquimedesGang Bang (Obert fins l’hora de l’Àngelus) o La dona que perdia tots els avions (2009), entre d’altres. Ha rebut nombrosos de guardons pels seus textos teatrals, entre els quals destaquen el prestigiós Premi Born –en dues ocasions, el 2009 i el 2011, i finalista el 2015– o el Frederic Roda en la LXV Nit de Santa Llúcia. També és autor de diverses dramatúrgies, entre les quals destaquen Neus Català, un cel de plom,  Esperança DinamitaLos libres cautiverios de Ricardo y Leonisa o Com si entrés en una pàtria. Els seus textos s’han traduït a una vintena de llengües i se n’han fet produccions i lectures en una trentena de països. També ha dirigit els seus propis textos i obres com El carrer Franklin(Lluïsa Cunillé) o La voix humaine (Jean Cocteau i Francis Poulenc). En l’àmbit periodístic ha treballat i col·laborat en mitjans com Radio Nacional d’Espanya, Catalunya Ràdio, Com Ràdio o El 9 Nou, entre d’altres. El curs 2015-16 s’incorpora com a docent al Grau d’Arts Escèniques de la Universitat de Girona. També ha impartit cursos i tallers a l’Obrador de la Sala Beckett i diversos seminaris internacionals. Des del 2013 és membre del comitè de lectura del Teatre Nacional de Catalunya.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici