Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Guía Elección Gourmand 2016
Restaurantes y hoteles de Cataluna, Andorra y otro

Ramon Segú
Felix Llovell


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
novembre 2015
Format:  
11,5 x 22
Tintes:  
Color
Pàgines:  
360
ISBN:  
978-84-94451-17-1
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Ya tenemos una nueva edición de la Guía Elección Gourmand, la correspondiente al ano 2016. Desde el ano 1992 esta guía se publica anualmente bajo la dirección y realización de Félix Llovell y de Ramon Segú. La guía sigue teniendo el mismo objetivo: convertirse en un manejable y útil volumen anual que recoja en sus páginas los buenos restaurantes y hoteles de Cataluna y Andorra, cualificados y con toda la información actualizada que se puede necesitar.
Ramon Segú
Reconegut fotograf tarragoní, també exercí l’activitat de fotoperiodista en diferents mitjans informatius, tant en diaris com en revistes. Una tasca que li ha reportat aconseguir un arxiu de milers de fotografies que avui en dia es poden veure en exposicions i en llibres que s’estan editant dedicat a aquest fotograf i periodista. Des de la decada dels 80 inicia l’activitat en el periodisme gastronomic i turístic.
Felix Llovell
Felix Llovell va néixer a Tarragona, el desembre de 1948. És llicenciat en Ciencies Economiques per la Universitat de Barcelona i també en Periodisme i Ciencies de la Informació per la Universitat Autonoma de Barcelona. És membre del Col.legi de Periodistes de Catalunya (Acpetur).
Fou col.laborador del Diario Espanol de Tarragona i corresponsal de premsa del Correo Catalán, Mundo Diario, ABC, La Vanguardia... en la decada dels setanta i començaments dels vuitanta. Poc més tard va començar a dedicar-se al periodisme turístic i gastronomic. A l’any 1985 va crear, juntament amb Ramon Segú, la revista Gastronomía y Turismo, a l’hora que col.laborava en prestigioses guies i revistas, d’aquesta materia, de nivell nacional (Restauradores, Club de Gourmets i la guía Gourmetour). Al 1990, ell i Ramon Segú creen la primera Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada, prologada per Carmen Casas.
Dos anys més tard, a 1992, i amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona van iniciar la Guia Gourmand, que anat sortint anualment i que en l’actualitat té 22 edicions.
Durant l’última decada, a més a més d’editar i dirigir la guia i la revista, ha col.laborat periodicament sobre gastronomia i turisme en importants publicacions, com La Voz de la Hostelería y el Turismo, Claxon, El Punt Diari, Indicador de Economía, Notícies TGN, Onda Rambla Punto Radio, i Onda Cero.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici