Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Anecdotari


Josep Martinez


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2014
Format:  
13,5 x 22,8
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
140
ISBN:  
978-84-94240-39-3
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


Durant gairebé una decada, des que vaig abandonar les muntanyes per instal·lar-me a la vora del mar, una considerable part del meu temps ha estat ocupada per la peculiar activitat de caçar i capturar dracs a Barcelona.
Avui, el drac, ha acabat convertint-se en tot un emblema de la Ciutat Comtal. Únic, aquest, diferent i omnipresent. Els resultats d’aquesta ingent labor, han acabat sota l’empara de Drakcelona, l’encuny que, a la manera d’una consigna, circula entre els admiradors del drac, l’ésser mitologic per excel·lencia
Ara tinc l’oportunitat d’oferir, a tots els seguidors de Drakcelona, algunes de les millors vivencies amb les quals he gaudit, mentre buscava i capturava a aquestes besties que, des de la nit dels temps, van arribar i van fer seva la ciutat.
Són instants i situacions, en general, molt divertides, curioses i, de vegades, un punt misterioses o incomprensibles. I, per aixo, he pensat que aquest nou projecte, havia de ser anomenat Anecdotari. L’Anecdotari de Drakcelona.
Els relats que aquí es recullen són, tan sols, una petita mostra, escarida, divertida i seductora del que pot succeir quan es cacen dracs. Amb ella em plau convertir-te a tu, lector, en complice d’aquesta fantastica aventura.
Gaudeix, doncs, d’aquest Anecdotari, sense més pretensions, perque “La simplicitat ho fa tot magnífic.” I arrencar un simple somriure dels teus llavis ja haura estat quelcom de grandiós.Josep Martinez
Les creacions de Josep Mtnz reflecteixen un fort taranna crític, tot i que darrere l’evident composició estetica, sovint austera, sempre hi ha alguna cosa amagada que requereix una observació molt atenta.
Des del 1982, la seva peculiar tendencia a ocultar enigmatiques referencies en les seves fotografies sempre ha estat present. Aquella primera exposició titulada 1 1 indicava la matematica relació del format utilitzat en els positivats, que recollien moltes petites coses inapreciables a la vista malgrat la seva presencia real.
El recorregut de l’obra de Mtnz’ ha traspassat fronteres en múltiples ocasions. Des d’Andorra fins a Nova York, passant per la participació en la historica exposició 24h on Cyberspace -la primera exposició fotografica internacional a Internet l’any 1996-, el seu treball sempre assoleix l’objectiu essencial de l’autor: no deixar mai indiferent. On the road n’és un bon exemple: una col·lecció d’instantanies descarnades que mostren, amb una impactant força visual, l’agressió letal del progrés de l’home envers els animals. Una mostra que, des del 1996, és dipositada a la delegació permanent d’Andorra a l’ONU, a Nova York.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici