Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Fronteres
Santa Cecília de Borja a Saragossa / Frontex / Geo

Falk Richter
Rafael Spregelburd
Lluïsa Cunillé


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
116
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2014
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
98
ISBN:  
978-84-94240-31-7
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Santa Cecília de Borja a Saragossa. En una universitat d'una petita ciutat a la frontera entre França i Belgica, un catedratic frances i una professora belga discuteixen sobre com conceptualitzar la de l'Ecce Homo de Borja segons els canons de l'art contemporani. L'apassionament d'aquesta controversia plantejada per Spregelburd aconseguira fer esclatar tota mena de fronteres, artístiques, lingüístiques o geografiques.
Frontex. En un modern barri emmurallat per protegir-se d'un exterior inestable i perillós, una parella discuteix sobre el desencís laboral de l'home de la casa, el qual corre el risc de provocar l'expulsió imminent d'aquest paradís de la tranquil.litat. Amb aquest text, Falk Richter posa l'accent sobre els perills d'esclavatge laboral que poden amagar-se darrere el món que ara estem construint.
Geografia. En una carretera secundaria, una dona ajuda el seu marit a carregar unes maletes plenes de bitllets de 500 euros perque el cotxe electric de l'home ha fet pana a mig camí cap a la frontera. Amb aquest punt de partida, Cunillé examina els danys col.laterals de la corrupció, a través de la devastació moral d'una dona que vol recuperar el sentit de la seva vida i de la seva feina com a mestra de geografia i historia en un institut.Falk Richter
Falk Richter (Hamburg, 1969). Falk Richter és un dels directors i dramaturgs associats a la Schaubühne de Berlín. Les seves obres han estat traduides a més de vint-i-cinc idiomes i s’han representat per tot el món. A més d’escriure i posar en escena les seves obres, Richter ha dirigit Shakespeare, Txekhov, Schiller, Brecht i autors contemporanis com Harold Pinter, Sarah Kane, Martin Crimp, Mark Ravenhill o Lars Norén.Rafael Spregelburd
Rafael Spregelburd (Buenos Aires, 1970). Les obres de Rafael Spregelburd s’han pogut veure en escenaris tan prestigiosos com la Schaubühne de Berlín, el Royal Court Theatre de Londres, la Müncher Kammerspiele de Munic, el Festival d’Avinyó o el Festival de Otono de Madrid. Ha estat traduit a més de quinze idiomes, i entre les seves creacions destaquen Fractal, Lúcid o Tot.
Lluïsa Cunillé

Entre els seus darrers treballs destaquen Geografia  (Teatre Nacional de Catalunya, 2014, dins l’espectacle  Fronteres),  Aquel aire infinito  (Sala Beckett, 2013),  Après moi, le déluge  (Teatre Lliure, 2007),  El bordell  (Teatre Lliure, 2008),  Occisió  (Teatre Lliure, 2005),  Barcelona, mapa d’ombres (Sala Beckett, 2004) o Et diré sempre la veritat (Teatre Lliure, 2002). 
Ha signat la dramatúrgia de molts espectacles dirigits per Xavier Albertí, com PPP, Assajant Pitarra  o  El pes de la palla, i també ha escrit amb Paco Zarzoso nombrosos textos a quatre mans, com  Patos salvajes El alma se serenaSaló primavera
Ha guanyat el Premio Nacional de Literatura Dramática (2009), el Premi Nacional de Teatre (2007) i el Premi Ciutat de Barcelona (2004). És cofundadora de la Companyia Hongaresa de Teatre i de la companyia La reina de la nit. Actualment, forma part del Comitè de Lectura del Teatre Nacional de Catalunya.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici