Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El raim inquiet / 2a edició


Elisenda Guiu (textos)
Cristina Caupena (il·lustracions)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
maig 2013
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
44
ISBN:  
978-84-94132-75-9
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


El Raim Inquiet explica la historia d'un gotim de raim impacient i eixerit que té moltes ganes de ser vi. Al llarg d'un intens viatge en que anira visquent diverses transformacions, els lectors i lectores aprendran el procés d'elaboració del vi alhora que s'endinsaran en l'aventura del protagonista.
El conte també inclou algunes curiositats i vocabulari sobre la verema, així com dites, frases fetes i emzbarbussaments relacionats amb el raim o el vi.
Elisenda Guiu (textos)
Barcelona, 1974. Llicenciada en Periodisme per la UPF, és guionista de professió amb una llarga trajectoria en l’ambit televisiu. En dramatúrgia, s’ha format a l’Obrador de la Sala Béckett amb J. Sanchis Sinisterra, Carles Batlle, Sergi Belbel, Martin Crimp o R.Schimmelpfennig. Debuta a l’escena teatral amb Magnetismes (Teatre Gaudí, 2014), amb la companyia Ras Teatre i la direcció de la Pepa Fluvia. El text és seleccionat a la I Convocatoria per a l’edició de textos teatrals Teatro Autor Exprés i publicat per l’Sgae. També ha estrenat Pedra, paper, tisora (Dir. Mariona Casanovas) i, en el format microteatre, les obres Síndria o Meló, Escúpidos i Knocking on toilet’s door. Altres propostes esceniques que ha dut a terme són Vins Escenics i Quotidianitats narrades. En narrativa ha publicat, entre d’altres, la novel·la infantil Un superheroi amb poca traça i el conte El Raim Inquiet.Cristina Caupena (il·lustracions)
Cristina Caupena treballa en una escola amb nens petits. La seva gran passió pel dibuix i per altres arts plastiques, i pels mons imaginaris dels infants, l’ha portat per diversos camins. Ha realitzat pintura sobre roba i murals, i també ha creat titelles adaptades a personatges de contes, com Els Follets sabaters. Com a il·lustradora, La Fada Xiela és el primer projecte publicat.   

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici