Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La pell de Déu


Francesc Valls-Calzada


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
22
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2013
Format:  
13,5 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
280
ISBN:  
978-84-94109-48-5
Preu:  
15 €
Stock:  
Disponible


Un grup de científics de la Universitat d’Ohio va proposar al govern federal realitzar un experiment amb els presoners perillosos: desterrar-los en un territori allunyat i inaccessible per establir una societat a partir d’ells mateixos: L’Illa de l’Oblit.
Richard, un modest treballador d’una funeraria, aficionat a pintar aquarel·les, és acusat de matar a la seva dona i condemnat a mort. És enviat a l’Illa de l’Oblit, un lloc governat per la Dama de La força, on la societat matriarcal promociona les dones i els homes gairebé no tenen drets.
Els sacerdots del Temple de la Sang, en conflicte permanent sobre el sexe de Déu amb la Dama de la Forca, custodien un gran secret a la Terra de les Tenebres: la pell de Déu.
L’esclau semental Richard, sera l’encarregat de fer complir la profecia de Jeremiah Todd, escrita en un calendari de noies lleugeres de roba. Pero Gog vol impedir que recuperi la relíquia i contractara caçadors de recompenses per fer matar a Richard.
Francesc Valls-Calzada
Francesc Valls-Calçada (Santa Coloma de Queralt, 1956) és periodista i escriptor. Ha treballat en premsa escrita, radio, televisió i gabinets de premsa. Ha estat director d’una emissora de radio i gerent d’una empresa de comunicació. Com a escriptor ha publicat diverses novel·les: “Estic morta saps?” i “Els conillets afamats”, “L’aigua parlava”, “El domador de puces”, “La pell de déu” i “Cent dolars i una cabra”; i alguns llibres de poemes: “Tots és lleuger”, “Nissaga dels Ningú”,“Com qui cus la gavardina de la mort”, “Lluna Blava” i “L’album dels oblits”. També ha escrit el text del llibre “Shalom Tarragona” amb fotografies de Pep Escoda. Ha col·laborat en nombrosos llibres col·lectius. Va codirigir els premis literaris Ciutat de Tarragona entre el 1996 i el 2001. D’alguns dels seus poemes se n’han fet vídeolits (creació literaria audiovisual) o han estat musicats.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici