Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La Tiona


Lluís Fongrau
Judit Robert


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
novembre 2012
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
44
ISBN:  
978-84-94063-78-7
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


La Tiona explica la historia d’una branca que vol passar els Nadals a les cases dels nens i les nenes. Pero es troba que les noies no poden fer de Tió. Desobeint les ordres de la Vella Soca, la Tiona emprendra igualment el gran viatge acompanyada sempre d’un petit personatge. Pel camí es trobara amb una ovella trapella que s’ha escapat del pessebre i amb un angel que la busca. Sera l’angel qui obrira les portes al somni de la Tiona. Pero la casa on va a parar no és el lloc feliç que ella pensava. Els pares de la Mar i la Celia estan a punt de separar-se. Gracies a la presencia de la Tiona, tot fara un gir inesperat.
Un conte diferent on es plantegen temes com la igualtat de genere, la importancia de la família i el plaer de la bona comunicació. També es pot reflexionar sobre el consumisme i el valor de les petites coses.Lluís Fongrau
Lluís Fongrau, nascut a Mont-roig del Camp, pintor de professió i vinculat al món de la pintura per la seva nissaga familiar. Fill i nét dels aquarel·listes Fonmunté i Fonportal, s’ha fet gran entre aquarel·les passant hores i hores assegut al costat del pare observant com treballava. Sempre ha mantingut un viu interes en aquesta tecnica pictorica que, actualment, va més enlla de l’afició.
De formació autodidacte, atret per la il·lustració amb aquarel·les, la Tiona és el seu segon treball publicat després de la publicació, l’abril de 2012, del conte “Nil el cocodril”. Amb aquests projectes s’ha endinsat en una nova etapa professional que li permet combinar professió i passió, un nou repte fa que tot el dia el passi entre pinzells i colors.
Judit Robert
Judit Robert treballa a la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, fet que li permet estar dia a dia en contacte amb els nens i nenes i viure juntament amb ells hores de distracció i fantasia envoltada de llibres. Ha fet alguna adaptació de classics per a ser representats (El Petit Príncep i El malalt imaginari), amb la intenció d’apropar la literatura als més petits. La Fada Xiela sera el seu primer conte que surt al carrer. La seva principal font d’inspiració és el món que l’envolta i la forma de millorar-lo mitjançant les paraules.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici