Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La dona que perdia tots els avions


Josep Maria Miró Coromina


  
Temàtiques:  
Premis:  
XXXIV Premi Born de Teatre 2009
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
70
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2010
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
112
ISBN:  
978-84-92839-35-3
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


A poques hores d'agafar el vol que la tornara al seu país, Sara seu a la porxada d'una vella casa colonial de la capital d'una illa tropical, on l'ha enviat l'empresa per la qual treballa. Sara és una turista professional, que viu d'hotel en hotel i de restaurant en restaurant, redactant informes per empreses turístiques i asseguradores del primer món. Al seu costat hi ha dues maletes: una amb el seu equipatge i la segona amb alguns dels objectes personals que ha extret d'aquesta casa, aparentment abandonada, i que van pertanyer al seu difunt marit, que va morir a l'illa en estranyes circumstancies. Sara ha perdut sobtadament la visió després d'haver vist algunes de les fotografies que va fer el seu marit. Fins a ella, s'acosten un home i una dona, ambdós autoctons d'aquesta illa tropical, amb inquietants i dubtoses intencions.
Josep Maria Miró Coromina

Josep Maria Miró (Vic, 1977). Autor de CúbitLa travessiaObacEstripar la terraFumNerium ParkEl principi d’ArquimedesGang Bang (Obert fins l’hora de l’Àngelus) o La dona que perdia tots els avions (2009), entre d’altres. Ha rebut nombrosos de guardons pels seus textos teatrals, entre els quals destaquen el prestigiós Premi Born –en dues ocasions, el 2009 i el 2011, i finalista el 2015– o el Frederic Roda en la LXV Nit de Santa Llúcia. També és autor de diverses dramatúrgies, entre les quals destaquen Neus Català, un cel de plom,  Esperança DinamitaLos libres cautiverios de Ricardo y Leonisa o Com si entrés en una pàtria. Els seus textos s’han traduït a una vintena de llengües i se n’han fet produccions i lectures en una trentena de països. També ha dirigit els seus propis textos i obres com El carrer Franklin(Lluïsa Cunillé) o La voix humaine (Jean Cocteau i Francis Poulenc). En l’àmbit periodístic ha treballat i col·laborat en mitjans com Radio Nacional d’Espanya, Catalunya Ràdio, Com Ràdio o El 9 Nou, entre d’altres. El curs 2015-16 s’incorpora com a docent al Grau d’Arts Escèniques de la Universitat de Girona. També ha impartit cursos i tallers a l’Obrador de la Sala Beckett i diversos seminaris internacionals. Des del 2013 és membre del comitè de lectura del Teatre Nacional de Catalunya.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici