Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Només un fil de llum blanca


Antoni Torrell
Cinta Mulet


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
44
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2011
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Color
Pàgines:  
112
ISBN:  
978-84-92839-08-7
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


Només un fil de llum blanca consta de dues parts. La primera, Absencies, és la veu d’una emotivitat que reclama viure, com si de per dret li pertoqués a la condició de ser persona i jove. La feblesa peant causada per una obstinant solitud, la manca de camí per enfocar una vida difícil. La desorientació a l’hora d’introduir canvis en uns costums vells que costa de trencar sense fer-se mal ni fer-ne. La falta de mitjans físics i morals per saber decidir. La segona part, Poesia desbullada, conté poemas senzills de tematica popular o infantil, on la poeta fa de joglar de la seva terra.Antoni Torrell
Toni Torrell (Alcover 1953). Artista plastic. Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, ha publicat els llibres Punt i seguit i Dimes i l’altre, ha dissenyat portades i col·leccions i ha intervingut en diverses escenografies de teatre.
Cinta Mulet
Cinta Mulet (Horta de Sant Joan, 1958) viu a Tarragona. És autora dels reculls poetics La saviesa de l’ombra (Concurs de Poesia Martí i Pol del Barcelones, 1999), Paraula de dona (Arola Editors, 2001), Poemes del sud (Arola Editors, 2004), Versets per a cantar a un poble (2004), Poemes, pomes i altres verins (Ajuntament de Tarragona, 2005). El monoleg de poesia escenica Qui ha mort una poeta (Arola Editors, 2007). Aigua dolça (Arola Editors, 2007), recull de poesia infantil, amb imatges de Laura Gual. Continua amb Contrapunt i Amors d’aire & d’aigua (Emboscall, 2007) i Només un fil de llum blanca (Arola Editors, 2011), amb imatges d’Antoni Torrell. El seu darrer treball ha estat A la llar de mi (Curbet.Edicions, 2015).

És coautora dels reculls Erotiques i despentinades, Erato bajo la piel del deseo, o Poemes per a un món millor, entre altres. Ha fet incursions en el camp de la narrativa curta: “Una cobra africana” dintre de Galeria ebrenca i “L’ambigüitat de les fronteres” dintre de La Val de Zafán.

Ha participat en moltes activitats literaries: Taca d’oli, Un tren de poesia, Festival de Sant Cugat, Jornades de traducció a Farrera, Setmana de poesia catalana a Pancevo (Serbia), Veus paral·leles 2015.

Ha estat responsable de l’organització d’actes d’homenatge a diversos autors (M. Merce Marçal l’any de la seva mort, darrer homentage en vida a Gerard Vergés, a Desideri Lombarte, a Espriu, entre altres).

Algunes de les seves poesies han estat traduides al castella, al serbi i al finlandes Altres han estat musicades per Jesús Fuster o les mallorquines M. del Mar Vanrell i Monica López en l’espectacle Llum de llamp. Professora d’EGB i Llicenciada en F. Catalana i Hispanica, treballa en la docencia.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici