Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Músiques d’intemperie
Traducció de Carles Hac Mor i Elisabet Bruna

Llorenç Barber


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2009
Format:  
16 x 16
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
180
ISBN:  
978-84-92408-64-1
Preu:  
16 €
Stock:  
Disponible


“Llorenç Barber demana paralitzar una ciutat, hi fa tocar les seves campanes, i deixa que la gent campi com vulgui i que, si algú opta per fer atenció a les campanes, ho faci des d’on li sembla que les escoltara més bé. I el que sentira l’oidor és una música que, estrictament, no tornara a escoltar mai més i que sera diferent de la música que a altri li ha arribat des d’altres indrets de la ciutat. I en comptes d’espectacle, hi ha hagut recolliment i no pas histeria col·lectiva, isolament de l’individu oidor, solitud que ha estat respectada per la multitud d’intimitats. I adverem el mateix quan Barber fa altres menes d’intervencions musicals, tan interessants i profuses, o més, que els seus celebres concerts de campanes.
Carles Hac Mor
Llorenç Barber, un dels compositors contemporanis més reconeguts mundialment, ha fet i fa concerts als cinc continents. Com a teoric, i mitjançant els seus escrits, és un referent ineludible de la música contemporania als Estats Units, a l’America Llatina, a Asia, Australia i a tot Europa. La seva concepció de la música és important, interessant, basica, ineludible, per entendre molts dels aspectes de la música contemporania, la qual no és gens aliena a les nostres tradicions musicals.
Músiques d’intemperie reuneix textos altament suggerents, esparsos en revistes i publicacions diverses i que no havien estat aplegats mai en un volum.Llorenç Barber
Llorenç Barber (nat a Aielo de Malferit) és un músic de formació academica que practica les músiques de carrer i de context. Autentic pioner de l’art públic sonor a escala global, el 1973 crea Actum; el 1978, el Taller de Música Mundana; el 1981 construeix el seu campanar portatil; el 1986 crea Flatus Vocis Trio (o el llenguatge parlat com a música), i el 1988 concep el primer City Concert o concert ciutada de campanes.
D’aleshores ença, les seves intervencions sonores (en més de 150 ciutats de tot el món com ara Barcelona, Lisboa, Copenhaguen, Estocolm, Yokohama (Japó), Mexic DF, Cuba i Tailandia, entre altres) se succeeixen en forma de les Naumaquies, els De sol a sol, els Gran Via i les Músiques per a balcó.


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici