Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   A peu per la frontera
15 passejades i excursions pel Pallars Sobira i l’

Jordi Tutusaus Graus


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
10
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2008
Format:  
13,5 x 22,8
Tintes:  
Color
Pàgines:  
184
ISBN:  
978-84-92408-26-9
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Creuar d’una vessant a l’altra dels Pirineus no ha estat mai un fet excepcional. Tant de sud cap a nord com a l’inrevés, el transit de persones, bestiar i mercaderies a través dels passos i camins més accessibles ha estathistoricament una constant, fins al punt que molta gent ha pogut afirmar que els Pirineus no han estat mai frontera física entre els veins occitans i els catalans.
Aquesta nova guia per a «caminants curiosos» us acompanyara a nou ports de muntanya que creuenla gran serralada des del Pallars Sobira i que han estat tradicionalment portes d’unió entre les comunitats franceses i catalanes. Les caminades transcorren per alguns dels més bells i millors conservats paisatges de l’alta muntanya del nostre país, protegits avui pel Parc Natural de l’Alt Pirineu. Per a aquells que busquen propostes suaus i gens exigents, la guia inclou també la descripció de passejades i caminades curtes al peu de cadascun dels ports. D’acord amb la línia editorial de la col·lecció De Ferradura, en aquest volum trobareu, a més de les descripcions, mapes i croquis necessaris per fer els itineraris, un extens recull d’informació sobre el patrimoni natural i cultural de tota la zona, i una curosa selecció de fotografies fetes expressament per a aquesta guia.
Jordi Tutusaus Graus
Jordi Tutusaus i Graus (Barcelona, 1967)

Graduat en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotografics de Catalunya i llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. És autor de diverses guies de senderisme com les publicades dins la col·lecció De Ferradura d’Arola Editors A Peu pel Pallars Sobira, en dos volums, A Peu per la frontera i A Peu pel Prepirineu de Tremp.

Cofundador l’empresa TRACES, des del 2002 ha treballat en tot tipus de projectes de senderisme. S’ha especialitzat en la planificació i execució d’obres de recuperació i restauració de camins tradicionals i historics pero també ha participat en la planificació de xarxes de senders; en la redacció de projectes de rehabilitació i senyalització de camins; en la redacció de guies i mapes per promocionar destins de senderisme; i en la creació, comercialització i guiatge de productes turístics de senderisme per agencies especialitzades. També ha impartit ponencies, cursos i xerrades sobre la importancia patrimonial dels camins tradicionals, la manera de recuperar-los i els beneficis socials, culturals i economics de la seva gestió.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici