Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   L'ombra al meu costat


Marilia Samper


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
99
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2012
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
172
ISBN:  
978-84-15248-92-7
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


A mesura que la vida avança, comencem a perdre gent. De vegades també ens perdem nosaltres mateixos. El que era clar i senzill comença a omplir-se d'ombres, de forats.
L'ombra al meu costat és una obra sobre l'absencia, sobre la perdua d'éssers que estimem. Tres histories trenades a partir d'aquest tema, pero que tenen més punts en comú. La primera historia ens parla de la desaparició de l'Alba, filla única d'una família ben avinguda, té un efecte devastador sobre els seus pares, que veuen com, sense poder-ho evitar, sorgeix una distancia que només podra redreçar el retorn, gairebé impossible, de la desapareguda.
La segona historia esta protagonitzada per un pare i el seu fill, una família esquinçada a causa de l'absencia de la mare, que ha obert una esquerda aparentment insalvable entre els dos homes. Un silenci interromput i un abisme en la comunicació.
La tercera historia ens parla ja no de la perdua, sinó per la por de la perdua. És la historia de dos ancians que ens parlen d'un amor tan intens i tan genuí que es dediquen a celebrar cada dia junts amb la intensitat de qui pensa que aquelles poden ser les darreres hores de la seva vida.
A partir d'aquestes ombres, Marilia Samper ens regala una peça delicada i subtil, capaç d'atrapar l'espectador i, molt important, amb un missatge vitalista que planeja per sobre de cadascuna de les absencies.Marilia Samper
Marilia Samper (Sao Paulo, Brasil), l’any 1974 va viure una infantesa nomada. Finalment, un cop instal·lada a Sevilla, estudia interpretació i treballa per a diverses companyies. L’any 2001 arriba a Barcelona i es matricula a la llicenciatura en Direcció escenica i Dramatúrgia de l’Institut del Teatre. Les seves peces més destacades són 405 (accessit del Premio Miguel Romero Esteo i del Premio Nacional Marqués de Bradomín, 2001), Menú del día (Accessit del Premio Nacional Marqués de Bradomín, 2002), Un verdadero cowboy (Premi Ciutat de Valencia de teatre en castella 2006 i Premi Carlos Carvalho de dramatúrgia de Porto Alegre, Brasil), F3dra (Pleasure and Pain) (Sala Beckett, 2011) i Dos punkis i un vespino (Teatre Gaudí Barcelona, 2011).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici