Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Nil el cocodril


Lluís Fongrau
Judit Robert


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2012
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
40
ISBN:  
978-84-15248-83-5
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


Nil és un cocodril solitari. La seva afició de menjar-se tot allo que es mou al seu voltant, fa que no tingui gaires amics. La cosa es complica quan al Nil li comencen a fer mal les dents. Els dies i les nits es fan molt llargs quan sent dolor i esta completament sol. Pero aviat el Nil tornara a somriure, perque algú que no imagina l’ajudara. Aixo sí, haura d’entendre que hi ha coses en aquest món que no són comestibles, si vol conservar les dents molts i molts anys!Lluís Fongrau
Lluís Fongrau, nascut a Mont-roig del Camp, pintor de professió i vinculat al món de la pintura per la seva nissaga familiar. Fill i nét dels aquarel·listes Fonmunté i Fonportal, s’ha fet gran entre aquarel·les passant hores i hores assegut al costat del pare observant com treballava. Sempre ha mantingut un viu interes en aquesta tecnica pictorica que, actualment, va més enlla de l’afició.
De formació autodidacte, atret per la il·lustració amb aquarel·les, la Tiona és el seu segon treball publicat després de la publicació, l’abril de 2012, del conte “Nil el cocodril”. Amb aquests projectes s’ha endinsat en una nova etapa professional que li permet combinar professió i passió, un nou repte fa que tot el dia el passi entre pinzells i colors.
Judit Robert
Judit Robert treballa a la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, fet que li permet estar dia a dia en contacte amb els nens i nenes i viure juntament amb ells hores de distracció i fantasia envoltada de llibres. Ha fet alguna adaptació de classics per a ser representats (El Petit Príncep i El malalt imaginari), amb la intenció d’apropar la literatura als més petits. La Fada Xiela sera el seu primer conte que surt al carrer. La seva principal font d’inspiració és el món que l’envolta i la forma de millorar-lo mitjançant les paraules.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici