Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Drakcelona
Urbs Dracones

Josep Martinez


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
abril 2012
Format:  
23 x 23
Tintes:  
Color
Pàgines:  
96
ISBN:  
978-84-15248-81-1
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


Drakcelona. Urbs Dracones segueix el treball fotografic i de recerca del volum Drakcelona. Ciutat de dracs, un projecte fotografic iniciat l’any 2007 a Barcelona per Josep Martínez que donava a coneixer la presencia del drac sobre el texit de la ciutat de Barcelona. La idea de cercar i establir un referent estetic i visual de la ciutat va portar Josep Martínez a una recerca i captura, per tota la ciutat, de l’animal mitologic per excelencia: el drac. Així, l’autor ha anat capturant tots els dracs de la ciutat de Barcelona que se li han creuat pel davant de la seva camera. Avui són gairebé mig miler. Tots diferents, tots barcelonins. El resultat és sempre en Martínez un treball de doble vessant: l’artístic i el documental. Drakcelona. Urbs Dracones presenta en edició de luxe els 40 dracs més representatius de Barcelona.Josep Martinez
Les creacions de Josep Mtnz reflecteixen un fort taranna crític, tot i que darrere l’evident composició estetica, sovint austera, sempre hi ha alguna cosa amagada que requereix una observació molt atenta.
Des del 1982, la seva peculiar tendencia a ocultar enigmatiques referencies en les seves fotografies sempre ha estat present. Aquella primera exposició titulada 1 1 indicava la matematica relació del format utilitzat en els positivats, que recollien moltes petites coses inapreciables a la vista malgrat la seva presencia real.
El recorregut de l’obra de Mtnz’ ha traspassat fronteres en múltiples ocasions. Des d’Andorra fins a Nova York, passant per la participació en la historica exposició 24h on Cyberspace -la primera exposició fotografica internacional a Internet l’any 1996-, el seu treball sempre assoleix l’objectiu essencial de l’autor: no deixar mai indiferent. On the road n’és un bon exemple: una col·lecció d’instantanies descarnades que mostren, amb una impactant força visual, l’agressió letal del progrés de l’home envers els animals. Una mostra que, des del 1996, és dipositada a la delegació permanent d’Andorra a l’ONU, a Nova York.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici