Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Una historia catalana


Jordi Casanovas


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
94
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
desembre 2011
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
168
ISBN:  
978-84-15248-57-6
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Una historia catalana, Premi Butaca 2011 al millor text teatral de la temporada, és un relat ambiciós que recorre vint anys de la historia del nostre país, aproximadament des de l’inici de la transició fins a la Barcelona postolímpica. Una peça trepidant que transcorre a cavall entre dues línies argumentals. La primera ens situa en un poble mig abandonat, perdut en una muntanya dels Pirineus. Alla una família resisteix, aillada de la resta de veins, les pressions per marxar del poble. Una família caiguda en desgracia i amb una llegenda al darrere: la practica de la bruixeria.
La segona línia argumental ens situa al barri de La Mina, a la periferia de Barcelona, i relata l’ascens meteoric d’un noi que passa de vendre heroina i robar cotxes als setze anys a convertir-se en un empresari de dubtosa legalitat i a acabar com a propietari d’una immobiliaria agressiva i ambiciosa.
Totes dues histories s’entrelliguen i barregen per acabar pintant un fresc de Catalunya i de nosaltres mateixos. De qui som, d’on hem arribat i de tot el que hem deixat pel camí. Al cap i a la fi, Una historia catalana.Jordi Casanovas

Jordi Casanovas (Vilafranca del Penedès, 1978) és un dramaturg, director i productor teatral. Ha estrenat més d’una trentena d’obres teatrals com les que conformen aquest volum i d’altres de destacades com City/Simcity, La Ruïna, Ruz-Bárcenas, La dansa de la venjança, Jauría, Valenciana o Sopar amb Batalla. Diversos d’aquests textos han estat representats en països d’arreu del món. La seva tasca de director teatral també l’ha portat a dirigir textos teatrals de diversos companys del món de la dramatúrgia com Cristina Clemente, Alberto Ramos, Ramon Madaula o Jordi Galceran. Com a productor ha estat al capdavant de la producció de desenes d’obres d’autoria catalana.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici