Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El domador de puces


Francesc Valls-Calzada


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
16
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2011
Format:  
13,5 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
360
ISBN:  
978-84-15248-08-8
Preu:  
16 €
Stock:  
Disponible


A principis del segle XX, abans de la primera gran guerra, Europa viu una efervescencia cultural i política on tot és possible. Alessandro delle Pulci, l’alter ego d’Aleix Puig, un jove de família burgesa, decideix abandonar la bona vida per dedicar-se a l’ ensinistrament de puces en contra de la voluntat paterna.
Aquest ofici en decadencia, que només sobreviu en circs de mala mort, li obrira un món ple d’aventures, amor, erotisme, tendresa, passió, humor, intriga i misteri. Tot a través de diversos escenaris com Barcelona, París, Dublín, Amsterdam, Roma, El Caire, Sant Petersburg, Buenos Aires, les Indies Orientals.
Per atzar, sera testimoni d’un crim horrible relacionat amb el mític segell del Rei Salomó. Per aixo començara un emocionat periple fugint de la perversa organització Intra Tenebras  i a la recerca del veritable segell de la saviesa. A París, es refugia en el Circ Apocalyptique, on s’enamora d’una ballarina d’ striptease, que sera coneguda mundialment.
Francesc Valls-Calzada
Francesc Valls-Calçada (Santa Coloma de Queralt, 1956) és periodista i escriptor. Ha treballat en premsa escrita, radio, televisió i gabinets de premsa. Ha estat director d’una emissora de radio i gerent d’una empresa de comunicació. Com a escriptor ha publicat diverses novel·les: “Estic morta saps?” i “Els conillets afamats”, “L’aigua parlava”, “El domador de puces”, “La pell de déu” i “Cent dolars i una cabra”; i alguns llibres de poemes: “Tots és lleuger”, “Nissaga dels Ningú”,“Com qui cus la gavardina de la mort”, “Lluna Blava” i “L’album dels oblits”. També ha escrit el text del llibre “Shalom Tarragona” amb fotografies de Pep Escoda. Ha col·laborat en nombrosos llibres col·lectius. Va codirigir els premis literaris Ciutat de Tarragona entre el 1996 i el 2001. D’alguns dels seus poemes se n’han fet vídeolits (creació literaria audiovisual) o han estat musicats.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici