Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   bReus i eròtiques


Victoria Rodrigo Fuentes (Coord.)
Fina Masdéu (Coord.)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2001
Format:  
160 x 230
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
128
ISBN:  
978-84-123179-6-1
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


bReus i eròtiques vol -o ho voldria- endinsar-se en l'erotisme, amb tots el matisos i la desinhibició que el tema requereix, mitjançant la complicitat de quinze dones:
Gisela Alcón, Àurea Bellera, Meritxell Blay, Fina Grau, Pilar de los Hielos, Pilar López, Isabel Martínez, Fina Masdéu, Ció Munté, Núria Naval, Romana Ribé, Victòria Rodrigo, Carme Simó, M. Dolors Vallverdú i la prologuista, Empar Pont.
Els relats són d'extensió diversa perquè així no se'n condicionava l'evolució argumental, també hi ha alguns microrelats, uns quants poemes i un article: Eros en diverses facetes; que és el que hem intentat sintetitzar i reflectir en el títol.
Tant de bo que amb bReus i eròtiquesus ho passeu tan bé com nosaltres, Reusenques de Lletres, hem xalat projectant-lo, fent-lo i refent-lo. I erotitzant-lo -o, si més no, intentant-ho.
Victoria Rodrigo Fuentes
Diplomada en Ciencies Empresarials, llicenciada en Documentació, postgrau en Gestió Cultural, postgrau en Tractament i Gestió del Patrimoni Bibliografic, master en Biblioteques i Col·leccions Patrimonials. És autora de diferents articles sobre gestió bibliotecaria i sobre patrimoni bibliografic i ha participat en diverses Jornades professionals i taules rodones. En l’ambit de la literatura té alguns contes publicats i ha guanyat els premis de narrativa breu Gabriel Ferrater (2015) i Arnau de Palomar (2015), aquest últim juntament amb Josep Manel Barraso. És fundadora i coordinadora, amb Fina Masdéu, de “Reusenques de Lletres” (2013), una iniciativa cultural que promou activitats literaries i publicacions.Fina Masdéu
Fina Masdéu Abril (Reus, 1958) és doctora en Filologia Catalana (UB); exerceix la docència com a catedràtica de Llengua i Literatura a secundària. Coautora de Rutes literàries pel Baix Camp (2008), ha publicat articles sobre escriptors locals i comarcals, sobre literatura del jo i sobre literatura i paisatge.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici