Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Ningú és un zombi
El musical social i indià

Jordi Folck


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
6
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
gener 2020
Format:  
120 x 165
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
116
ISBN:  
978-84-121424-2-6
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Ningú és un zombi. Waldemar Izczyszyn arriba de Polònia a una escola catalana on, degut a la seva particular condició de mort vivent, serà rebutjat i perseguit pels seus companys de classe. Quan ell cerca amistat i afecte obté menyspreu, especialment d'un company (sense nom) que comprendrà, massa tard, que l'amistat veritable no entén de diferències socials o culturals, de vius o de morts. Que l'afecte, en definitiva, traspassa el llindar del temps.Jordi Folck
Jordi Folck. Reus, 1961. Llicenciat en Ciències de la Informació en les  branques de periodisme (UAB, 1985) i publicitat (UAB, 1989). Màster d’escriptura de guions de cinema i televisió (UAB, 1995). Professor associat en creativitat publicitària i escriptura creativa a diverses universitats catalanes.

Com a escriptor ha publicat vint-i-nou llibres i ha guanyat onze premis literaris: el  Guillem Cifre de Colonya, el Protagonista Jove, el Folch i Torres de novel·la per a nois i noies, el Barcanova de literatura infantil i juvenil i el Carmesina, entre d’altres. La seva obra, traduïda al castellà, anglès i Braille ha estat llargament recomanada a escoles i instituts on ha celebrat, des de l’any 2002 a l’actualitat, més de 700 fòrums.

Ha estat Comissari de l’Any del Comerç i de la Cultura 2018 per la Fundació Barcelona Comerç i Comissionat del Centenari de Gianni Rodari, 2020 de la secció de biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Actualment està convertint algunes de les seves novel·les en peces teatrals.  Com a dramaturg ha estrenat Ningú és un zombi, el musical social  (Teatro Calánime, 2017)   La Guerra dels Xiclets (La Nave va, 2018) i té pendent d’estrena,  Tap-Tapa-Tapa-Tap-Tap!,  Della Fantasia (Rodari vist per Fellini)  i E-D.O.L.L.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici