Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El baobab, la fulla de roure i la lluna de coure


Pere Puig
Miyuki Yamaoka
Anna Ollet
Adam Manyé


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
setembre 2006
Format:  
22,5 x 23
Tintes:  
Color
Pàgines:  
24
ISBN:  
8496639270
Preu:  
15 €
Stock:  
Disponible


Aquest conte es llegeix i s'escolta. En aquest llibre es donen la ma la literatura i la lírica. Si us hi endinseu, llegireu i escoltareu una narració i unes cançons i aries que s'hi relacionen formant un producte cultural que us sorprendra. Teniu a les mans un llibre que canta i que arriba als racons de la sensibilitat més pregona dels adults i la tendresa més dolça dels infants.
La narració s'ha construit en funció de les peces musicals de la selecció, i ha estat creada per Adam Manyé; les cançons són interpretades amb elegancia i bon gust per la veu de la soprano Anna Ollet, acompanyada amb serenitat per la refinada pianista Miyuki Yamaoka. La música emmarca el conjunt narratiu, situat en un suggestiu ambient de naturalesa, amb la suau sonoritat de veu i instrument i contribueix a fer de pont que enllaça els diferents episodis de la poetica narració. El conte escrit va acompanyat d'una serie d'il.lustracions adequades realitzades pel dibuixant Pere Puig.> (Del proleg de Roger Alier, crític musical)
A les darreres pagines hi trobareu, a més, una breu guia complementaria a la lectura, que podreu utilitzar potser per treure partit didactic del volum o senzillament per completar-ne el sentit. El conte també inclou un breu glossari que aclareix el significat d'alguns mots.Pere Puig
Pere Puig ha treballat com a il·lustrador, entre altres, per a les següents revistes: Cavall Fort; Infancia (Associació de Mestres Rosa Sensat); Pinypon (Ed. Salvat); El Temps; i amb editorials com Publicacions Abadia de Montserrat, Cruilla, Edelvives, Enciclopedia Catalana, Grup Promotor/Santillana, Ediciones Junior/Grup Grijalbo, Bruno, La Galera, Edebé, Edicions Cadí, Editorial Casals, Imaginarium.
És il·lustrador d’una gran quantitat de llibres i també treballa en l’ambit multimedia.

Miyuki Yamaoka
MIYUKI YAMAOKA, nascuda a Toquio, ha obtingut nombrosos premis als concursos internacionals de piano de Senigallia, Enna, Marsala, Finale Ligure, Caltanisetta, Girona, a més del Premi de la Música de la Radiodifusió Bunka del Japó. Ha publicat un disc amb el segell «La ma de guido» i esta en procés de creació d’un segon disc amb el segell de «Solfa Recordings». Com a solista i amb orquestra ha ofert concerts al Japó, Hongria i Espanya, on ha actuat a la sala Mozart de l’Auditori de Saragossa i ha participat en diversos festivals internacionals, d’entre els quals destaquen els realitzats a Mallorca, Menorca, Girona, Huelva, etc.Anna Ollet
ANNA OLLET nascuda a Reus, ha realitzat nombrosos concerts. Ha actuat, entra altres, a l’Academia Vocalis a Austria; al Gran Teatre del Liceu; a l’Auditori Winterthur; als teatres Fortuny, Bartrina i Bravium de Reus; al saló d’or del Palau Mar i Cel de Sitges; al Teatre Nacional de Catalunya i al Festival Lirique de les Deux Catalognes, a França. Ha estat guardonada amb el Premi Extraordinari d’Honor de Final de carrera i becada a l’Escola d’Opera de Sabadell. En el terreny de l’opera, ha actuat en diferents produccions dels Festivals Castell de Peralada, Festival de Sagunto; a l’Auditori Nacional de Santiago de Compostel·la, al Teatre Principal de Sabadell, al Teatre Zorrilla de Badalona, a l’Auditori Clarós d’Andorra i dins el cicle Opera a la Universitat.
Adam Manyé
ADAM MANYÉ ha publicat poesia: «Entre malucs», Tarragona, 1989; «L’N-340», Barcelona, 1994; «Per versa», (Arola Editors, Tarragona 1999); «Finta», Barcelona, 2003. També va treure, el 1997, un llibre de narracions, «Garites deshabitades» a Tarragona i en té algunes altres desperdigades per algunes publicacions.
Ha col·laborat, a més, posant paraules per a catalegs d’artistes plastics, el més destacat dels quals és el de Jordi Abelló Vilella. És codirector literari de la col·lecció «La imatge que parla» d’Arola Editors.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici