Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Culebron.es
Relatos para gozar

Gustavo Hernández Becerra


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
4
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
setembre 2006
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
240
ISBN:  
8496639185
Preu:  
13 €
Stock:  
Disponible


A “Culebron.es / Relatos para gozar”, l’autor s’ha tret de la maniga allo que ell mateix qualifica amb sornegueria de «nou genere literari», en el qual hi ha una barreja de culebrots sud-americans i de microrelats (relats molt breus, de vegades de només un parell de línies).
La col·lecció de “Culebron.es / Relatos para gozar” consta de 106 relats, dividits en cinc tematiques diferents, que tenen relació amb grans temes universals: la vida, el món del treball, l’amor i la mort. En la majoria de relats apareixen, com a protagonistes, membres d’una mateixa família, la família Price, la qual és un compendi de caracters humans. Es diria que Price és qualsevol amb qui hom pot creuar-se pel carrer, o que Price és qualsevol de nosaltres, ja que les histories que es narren en el llibre són histories molt quotidianes, amb finals, pero, inesperats o sorprenents.
Tot el llibre regalima un sentit de l’humor de vegades tendre, de vegades acid, de vegades surrealista, que és una de les «marques de la casa» de l’autor.

Gustavo Hernández Becerra
Gustavo Hernández Becerra nació en Bogotá, Colombia, en 1955, y reside en Tarragona desde 1978. Es Maestro y Licenciado en Filología Hispánica. Tras desempenar varios oficios, entre ellos los de fotógrafo, periodista, publicista y productor audiovisual, actualmente es profesor de castellano en el Instituto de Ensenanza Secundaria IES Vila-seca, del Tarragonés. Durante anos ha trabajado como redactor del Diari de Tarragona, en cuya edición dominical publica cada semana un relato corto desde septiembre del 2002. Es autor del libro de relatos Inventario en domingo (1997), del libro de artículos periodísticos Los días del tragaluz (2003) y de la novela Código de barras (2004). Culebron.es es su segundo libro de relatos.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici