Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El bosc que creix


Ignasi Garcia Barba


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
31
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juny 2006
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
136
ISBN:  
8496366804
Preu:  
9 €
Stock:  
Disponible


Inspirada en Three women de Sylvia Plath, on tres dones exposen la seva particular visió davant la seva imminent maternitat, El bosc que creix ens mostra la visió de tres homes davant la imminent paternitat d’un d’ells. Tres companys de feina presoners d’un món laboral on l’individu es valora segons els seus resultats comercials. El Primer espera un fill i no té cap pudor a l’hora d’expressar als altres la barreja de por, inquietut i il.lusió que li provoca la seva situació personal. El Segon és el pare de família amb experiencia, que ja ha pasta fa temps pel trangol. El Tercer és l’home ambiciós i independent, per al qual tenir fills no forma part del seu projecte vital. Tres homes que veuen alterada la seva vida rutinaria per una situació corrent i alhora extraordinaria. Tres homes que es fan preguntes.


INCLOU TAMBÉ LES OBRES MARINA I PRELUDI EN DOS TEMPS.

A Marina, una dona madura decideix reprendre una passió de joventut: el dibuix i la pintura. En una visita a una galeria d’art coneix a una pintora que acaba convertint-se en la seva professora, confident i amiga. Pero el marit no pot suportar que la seva dona tingui una nova faceta de la seva vida de la qual se l’exclou.

A Preludi en dos temps (Accesit del Premi Alcoi de Teatre), un professor solitari i associal ens explica com es va enamorar d’una alumna i, veient que no li feia cas, la va segrestar per ensenyar-la a estimar-lo.
Ignasi Garcia Barba
Ignasi Garcia i Barba (Barcelona, 1964) és autor teatral, guionista i director escenic.

Llicenciat en Historia de l’Art per la Universitat de Barcelona i en Art Dramatic per l’Institut del Teatre de Barcelona, ha assitit a nombrosos Seminaris de Dramatúrgia dirigits i impartits per José Sanchis Sinisterra a la Sala Beckett de Barcelona.
Entre la vintena d’obres que té publicades, algunes de les quals han estat premiades, cal destacar “Mars de gespa/La finestra/Sota terra” (2008) -Arola Editors- “Marina/Preludi en dos temps/El bosc que creix” (2006)- també a Arola Editors-; “El xip experimental”(2007), “Futur Perfecte” (2006), “Reconstrucció dels fets” (2000), “La decisió de Vilaneta” (1999), “El bandol enemic” (1994).
Ha treballat com a director adjunt de José Sanchis Sinisterra als muntatges de les obres Terror i Miseria en el Tercer Reich, de Bertold Brecht, i Terror y Miseria en el Primer Franquismo, del mateix Sanchis Sinisterra, muntatge que va ser guardonat amb el “Premi Max de Noves Tendencies Esceniques”.
Ha estat guionista de les series “Estació d’Enllaç” (TV3) , “Companeros” (Antena 3), “El Cor de la Ciutat” (TV3), “Un paso adelante (Antena 3), “Los Serrano” (Telecinco), “Yo soy Bea” (Telecinco), “Mesa para cinco” -adaptació de la serie americana “Party of five” - (La Sexta), “Bandolera” (Antena 3) ,”Gran reserva, el origen” (TVE) i “Amar es para siempre” (Antena 3 ).

Premis

Accesit del Premi SGAE de Teatre Infantil i Juvenil per l’obra El xip experimental (2005).
Premi Buero Vallejo per l’obra La finestra (2004).
Premi Max de les Arts Esceniques a la modalitat “Noves Tendencies Esceniques”, amb Sanchis Sinisterra, per l’obra Terror y Miseria en el Primer Franquismo (2004).
Accesit del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi per l’obra Preludi en dos temps (1995).
Finalista del Premi Teatro Breve per l’obra A trenc d’alba (1994)

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici