Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Bella lluna treu el nas…


Silvana Salvadó
Jasmin Bergada
Fina Angles i Soronellas


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2005
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
18
ISBN:  
8496366367
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


Bella lluna és un llibre escrit precisament pensant en els xiquets, en uns usuaris de la llengua
parlada i escrita que estan vivint una etapa de maduració que els portara a emprar el llenguatge
literal, de signifi cat únic, inequívoc, a allo que té també sentit fi gurat. Poemes i il∙lustracions
adreçats als xiquets i xiquetes que estan en edat de convertir-se, pels camins del raonament, en
usuaris de les prestacions que el llenguatge reserva als adults.Silvana Salvadó
Silvana Salvadó Rocha (Reus, 1981). Il·lustradora, treballa en el món de les arts gràfiques des dels seus inicis laborals l’any 2000 combinant-ho amb els seus estudis de Tècnica en Arts Plàstiques i Art final de disseny gràfic (Sant Cugat del Vallès) i Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració (Tarragona). Publica, a Arola, editors, el seu primer llibre Bella Lluna treu el nas (2005) i es consolida professionalment com a il·lustradora a l’Editorial Nadal-Edarca (2006-2020) on publica diversos títols com Una rosa per... i El drac Nyam Nyam (2006); El meu tió, El meu arbre de Nadal, La meva mascota Toto i La meva mascota Cuca (2008); Terra de cavallers i En Tifó, el ninot de neu (2010); Sant Jordi lluitador, sempre campió i El Nadal ja és a l’escola (2012); Pa calent i On és el Timy? (2013); la Col·lecció escolar de les 4 estacions (2014); Feliç Diada i Què hi ha dins del Tió? (2015); La barretina del Tió (2018) i La Tiona Juliana (2019). Paral·lelament publica Bella Lluna fa l’ullet… (2008) i Bella Lluna et somriu… (2018)en aquesta mateixa col·lecció d’Arola, editors juntament amb Fina Anglès i Jasmin Bergadà.Jasmin Bergada
Jasmin Bergadà (Reus, 1982). Mestra d’Educació Infantil polifacètica, treballa en projectes d’il·lustració i de foment de la lectura tot gaudint de la màgia de connectar amb el nen/a interior. Provinent de la "primera fornada" del cicle d’Arts Aplicades a la Il·lustració de l’EADT, ha col·laborat en les publicacions de la Bella Lluna, il·lustrant versos per a infants amb pinzellades d’emoció i ha dirigit tallers de creativitat per a infants i adults. També actua com Contacontes i és amant del bookcrossing amb voluntat que la paraula oral i escrita arribi a tots els públics i transcendeixi les barreres del pensament. Actualment, treballa en projectes d’il·lustració infantil relacionats amb el foment de la lectura i l’Educació artística i musical. Ha publicat Bella Lluna treu el nas… (2005), Bella Lluna fa l’ullet… (2008) i Bella Lluna et somriu… (2018)en aquesta mateixa col·lecció d’Arola, editors, juntament amb Fina Anglès i Silvana Salvadó i Mumu y su violonchelo amb Luna Puerta a Capa Publishers (2024).
Fina Angles i Soronellas
Fina Angles i Soronellas (l’Aleixar, Baix Camp, 1956). Escriptora, professora a secundària i a la URV, investigadora cultural, Dra. en Filologia Catalana per la URV (2023), amb una tesi dedicada a rutes literàries i patrimonialització, i articulista.

En l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, és autora de diversos contes per a nois i noies com Codolenc, el gegant (1991 i 1999), L’Endemà i el senyor Anselm (1995), Un dia d’aventura (1997), Un grapadet d’arròs (2006), etc.; de les cantates Allò que no podia ser, amb música de Xavier Sans, Foc, foc, xip, xap, xop, amb música de Josep Baucells, estrenades l’any 2000, i Nit de Nits, amb música del mateix compositor, estrenada a Vic el 2006 i publicada el 2007; d’obres que vinculen literatura i gastronomia com menús literaris infantils i dels llibres de poesia per a infants, de la Bella Lluna, amb il·lustracions de Jasmin Bergadà i Silvana Salvadó.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici