Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Tonet i la fada poca-traça


Tonia Alvarez
Aleix Cort


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
novembre 2004
Format:  
22,5 x 22,5
Tintes:  
Color
Pàgines:  
32
ISBN:  
8496366308
Preu:  
6,95 €
Stock:  
Disponible


El Tonet és un nen que té por de la foscor. Una nit, que esta més espantat que mai, se li apareix la fada Poca-Traça i li concedeix el desig d’adormir-se depressa, pero com que té molt poca traça, l’envia al País dels Somnis, on el seu llit que es diu Rondinaire, pren vida. Al País dels Somnis hi ha molts llits amb els seus nens respectius i viuen aventures. Allí coneix l’Anna i el seu llit Valent, els que seran els seus companys inseparables nit rere nit.Tonia Alvarez
Il∙lustradora.
Provinent de l’Escola d’arts i Ofi cis de Tarragona, i havent treballat amb l’artista alemany Hermann Kaubisch, Tonia R. Alvarez, proposa aquesta serie de contes infantils en companyia dels seus emblematics personatges Tonet i el seu llit Rondinaire i Anna i el seu lit Valent.
Fins al moment ha parcipat en diverses exposicions arrreu del món: 1987, formació del Grup 2+2 i exposició a la Galeria Municipal de Cambrils; 1995, exposició infantil rotativa per les biblioteques de Tenerife, Ratones de Biblioteca; 1998, exposició col∙lectiva Vorpal Gallery, San Francisco, USA, exposició Sternthaler Gallery, Laguna Beach, California, USA, i participació
a la subhasta d’art «Matisse», a Madrid; 1999, exposició Sol Gallery, Miami, USA, i exposició The Attic, Les Vegues, USA; 2000, exposició Barer Kunst, Munich, exposició a la galeria-cafe Tizzian, Munich, i exposició i venda a la fi rma Duxiana, Munich; 2001, exposició permanent a Lienus Kunst Galerie, Augsburg, Alemanya; 2002, venda d’obra a la Galeria Beascoa, Barcelona; 2003, exposició tematica per a l’obra de teatre Los monólogos de la vagina, Augsburg, Alemanya, organització de l’exposició Per la pau, Centre de Lectura de Reus; 2004, exposició Galeria-Cafe Cincomonos, Barcelona. També ha col∙laborat amb TV3 a la serie Porca miseria amb el retrat del personatge de Laia.
Aleix Cort
Aleix Cort és escriptor i alguna cosa més. Anys enrere va decidir agombolar el somni de Mar i Adria amb uns contes que ells mateixos l’ajudaven a construir abans de tancar els ulls. Després de moltes nits i de molts contes, va decidir compartir aquelles histories encantadores i els seus fills van accedir. La magia, pero, no hauria acabat de convertir-se en realitat —ni la realitat no hauria acabat de convertir-se en magia— si l’autor no hagués coincidit amb la il·lustradora Tonia R. Álvarez. Fruit del treball d’aquest particular equip són Set Cels plens de núvols iaventures, uns cels on els llits i els seus joves i valents tripulants segueixen les instruccions del llit més savi de tots per desfer tots els malsons possibles abans que surti el sol. El son dels nostres petits herois bé es val una aventura.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici