Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Guislabert de Barcelona i el misteri de la Catedral


Dalia Adillon Marsó - il·lustracions
Montse Subirana


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
2
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
febrer 2015
Format:  
22 x 22
Tintes:  
Color
Pàgines:  
40
ISBN:  
978-84-94367-73-1
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


En Guislabert de Barcelona prepara una gran festa per celebrar la consagració de la Catedral de Barcelona. Tothom esta tan emocionat amb els preparatius que desapareix una peça clau i no se sap on ha anat a parar... La trobaran abans que comenci la festa?


L’edició daquest llibre ha compat amb la col·laboracio de l’Institut Catala de les Indústries Culturals.
Dalia Adillon Marsó - il·lustracions
1986 Roda de Ter
Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va obtenir el Certificat d’Aptituds Pedagogiques en Educació Visual i Plastica a la mateixa universitat.
Posteriorment, es va especialitzar en il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona i seguint una beca d’estudis se’n va anar a Italia per realitzar allí el projecte final d’il·lustració. Actualment treballa com a il·lustradora.
Guanyadora del II Premi Apila Primera Impressió 2014. Menció del VII Premi Internacional Compostela d’Album Il·lustrat 2014. Seleccionada en el V Cataleg Iberoamerica d’Il·lustració 2014.
Montse Subirana
Ha publicat Perruca de Senglar (finalista al Premi Recull 2002), Ens ho hem de fer mirar (inclou el Premi finalista a l’11e Concurs Literari de Narrativa per a Dones de l’Ajuntament de Terrassa), Vint-i-dues tardes, dos matins i un vespre amb els avis d’Espinelves (amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Diputació de Girona), Laponia (amb la col·laboració del Consolat de Finlandia) i, amb Rafel López Monné, ha publicat la guia A peu per camins dels catars dins la col·lecció “De ferradura”. És directora i escriptora de la col·lecció de contes infantils Contes de comtes, de la qual ja n’hem publicat cinc volums: Arnau Mir de Tost i els estels magics, Guislabert de Barcelona i el misteri de la catedral, Ot de Pallars i el secret d’Elisava, Bernat de Besalú i l’enigma del tresor, Guifré de Cerdanya i les cabories de mitjanit. També inspirats en l’epoca medieval ha publicat L’espasa d’Huguet de Mataplana (exhaurit) i El tresor dels catars.

Ha rebut diverses mencions en Premis Literaris i col·labora amb diferents mitjans i actes relacionats amb l’escriptura, la literatura i la cultura.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici