Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

tematica • Manuals : 4 llibres.    
- 978-84-94401-63-3: Cómo determinar el origen de los productos textiles •  Cómo determinar el origen de los productos textiles
Jordi Bosch Infante
Este libro va dirigido fundamentalmente a las empresas del sector textil y aborda, a modo de manual con numerosos ejemplos y casos prácticos, la normativa aduanera relacionada con la determinación del origen.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94401-63-3
14,5 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94725-57-9: El marco Jurídico de las medidas Antidumping •  El marco Jurídico de las medidas Antidumping
Manuel González Jaraba
Con este libro el autor ha querido acercar al lector el procedimiento de determinación de las medidas antidumping, mostrando de una manera simple y directa, con multitud de ejemplos, todos los mecanismos que conducen a la fijación de derechos provisionales o definitivos o a descartar la imposición de los mismos, y describiendo, por otra parte, el papel de determinados órganos cuya influencia sobre las decisiones tomadas o a tomar por el legislador de la Unión Europea es evidente, como la OLAF, el Tribunal de Justicia o el Órgano de Solución de Diferencias, este último en el marco de la Organización Mundial del Comercio.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94725-57-9
16 €  Novetat Fitxa del llibre   
- 978-84-94545-50-4: La recuperació de camins tradicionals •  La recuperació de camins tradicionals
Manual per establir criteris, mostrar tècniques i
Jordi Tutusaus Graus
Caminar és una activitat física i lúdica que agrupa persones amb interessos tan variats com l’esport, el lleure, la cultura, el turisme, l’educació ambiental, el contacte amb la natura o la salut. Aquesta diversitat d’interessos i possibilitats ha fet que els excursionistes, senderistes, vianants i caminadors en general, es multipliquin any rere any i que caminar comenci a ser una activitat social i econòmica de primer ordre. L’alt nombre de senderistes ha fet que els camins per a vianants s’hagin convertit en elements quotidians del paisatge de molts pobles i ciutats. Tot i que sovint s’utilitzen vials oberts al trànsit rodat, en molts casos s’han recuperat i rehabilitat els vells camins tradicionals per adequar-los als nous usos o se n’han construït de nous exclusivament per a vianants.
Català. 
ISBN: 978-84-94545-50-4
24 €  Novetat Fitxa del llibre   
- 978-84-94483-90-5: Las claves del procedimiento sancionador tributario •  Las claves del procedimiento sancionador tributario
Manuel González Jaraba
En esta obra el autor profundiza en una materia crucial que desde siempre ha sido de su particular interés: la relativa a las infracciones y sanciones tributarias, intentando guiar, por lo que a veces se convierte en un complejo laberinto, tanto a aquellos que tienen la grave responsabilidad de proponerlas e imponerlas como a quienes, desde el otro lado, se ven afectados por actuaciones que en ocasiones pueden sentir, no sin falta de razón, como injustas o arbitrarias.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94483-90-5
14,5 €  Novetat Fitxa del llibre   
   
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.