Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Entrevistes
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
tematica • Fotografia : 16 llibres.
<< >>
- 978-84-94451-11-9: El port •  El port
Pilar Gonzalvo PalacínAlfredo Gavin Agustí
El port és un lloc físic on es realitzen les feines dels homes de la mar. Però com totes les geografies que defineixen i són definides pels poetes, també configura un espai metafísic que transcendeix les circumstàncies contingents per elevar-se cap a una idea d’averiguació i coneixement.
Català. 
ISBN: 978-84-94451-11-9
14 €  Novetat Fitxa del llibre   
- 978-84-94191-91-6: La mà del temps •  La mà del temps
Maite González LaurensCarles Duarte i Montserrat
La mà del temps és el fruit d’un diàleg encadenat entre la fotògrafa Maite González, autora, entre d’altres, de l’exposició Sóc ell...sóc jo...sóc ella, i el poeta Carles Duarte i Montserrat, que ha recopilat la seva obra al volum S’acosta el mar. En una successió creativa d’interpel*lacions mútues, els versos de Duarte es nodreixen de les imatges de González, que alhora s’inspiren en els poemes per anar dibuixant un paisatge que es fa reflexiu i íntim, que intenta una aproximació, des del llenguatge de l’art, a l’empremta de cada vida en la dels altres, a la reconstrucció incessant del jo que som en l’oceà del temps, que alhora ens configura i ens desdibuixa. La identitat, el rastre que deixem, el nostre gest en l’univers, la plenitud efímera, l’ombra... són alguns dels temes reflectits dins La mà del temps.
Català. 
ISBN: 978-84-94191-91-6
13 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94191-94-0: Art K. •  Art K.
Xavi Plana CaupenaRicard Geladó EstapéJordi Julià
La maravellosa i colpidora novela La metamorfosi de Franz Kafka (Praga, 1883-1924) va ser l’excusa primera que es varen marcar Geladó i Plana per iniciar a quatre mans una sèrie d’obres plàstiques sobre alguns llibres i relats curts d’aquest escriptor. En aquesta sèrie s’incloïen les tècniques de la pintura, el dibuix, l’escultura, l’escenografia i la fotografia. La majoria de les obres es va realitzar conjuntament durant els anys 2010 i 2011, mentre que d’altres les varen fer per separat. Però el veritable sentit de l’exposició era el treball d’absoluta col·laboració dels dos pintors.
Català. 
ISBN: 978-84-94191-94-0
13 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94203-57-2: Sant Guim •  Sant Guim
El pessebre vivent de Sant Guim de la Plana i els
Ferran BaileRafael López-Monné
El Pessebre de Sant Guim de la Plana és una de les representacions de teatre popular més destacades del cicle de Nadal a Catalunya i, alhora, una de les mostres més significatives del patrimoni immaterial de les comarques lleidatanes. L’esforç ingent i constant de les dones i els homes, les nenes i els nens, d’aquest petit indret de la Segarra, ha bastit aquest poble de pessebre que, enmig del fred de l’hivern, reviu el naixement de l’infant Jesús tal com si hagués succeït allà mateix. Els oficis d’altres èpoques apareixen lligats a figures de carn i ossos, immòbils davant els vostres ulls, constituint un espai de veritable interès etnogràfic que descobrireu mentre us endinseu en els racons més íntims de cases amb aromes pretèrits i de carrerons amb segell identitari.
Català. 
ISBN: 978-84-94203-57-2
20 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-92408-38-2: El mirall de la metròpoli •  El mirall de la metròpoli
Alfredo Gavin AgustíCristòbal Garcia López
Les persones creen la ciutat i alhora les persones creen l’ésser. La ciutat és un espai ocupat, envaït, empresonat. Un espai de lluita i contradicció; és tens i distens, on es viu amb ostracisme i llibertat.
Català. 
ISBN: 978-84-92408-38-2
10 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
<< >>
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats