Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
novetats • coincidencies : 10 llibres.
<<
- 978-84-94862-99-1: Lo que debería saber sobre el impuesto de matriculación •  Lo que debería saber sobre el impuesto de matriculación
Manuel González Jaraba
Con esta obra el autor se ha propuesto divulgar un impuesto que casi todo el mundo ha tenido que pagar más de una vez a lo largo de su vida pero sobre el que existe, sin embargo, un general desconocimiento, intentando poner orden y claridad en relación con una legislación que puede resultar compleja y confusa tanto al profesional como al profano, y analizando las principales cuestiones jurídicas que plantea el tributo desde el punto de vista interno y de la Unión Europea.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94862-99-1
19,5 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94907-46-3: Només una vegada •  Només una vegada
Marta Buchaca
Només una vegada. En Pau és novel.lista i l'Eva, editora. Són parella des de fa anys. Un dia ell li va pegar, i una amiga va denunciar l'agressió. Només va ser una vegada. Ara cap dels dos té ganes de parlar-ne, però no tindran més remei que fer una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials. Amb aquesta obra, la dramaturga Marta Buchaca s'enfronta al drama dels maltractaments de gènere, amb una obra en què el drama i la comèdia es confonen per reflexionar sobre les dificultats de comunicació en una societat en què les tensions de gènere es barregen massa sovint amb els comportaments violents.
Català. 
ISBN: 978-84-94907-46-3
12 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-94-6: Privacidad y divulgación en la tradición hermética •  Privacidad y divulgación en la tradición hermética
Correspondencia de Louis Cattiaux
AA DD
Tras la publicación de la Correspondencia completa entre Louis Cattiaux y René Guénon 1947-1950 de ediciones Obelisco, tiene hoy el placer de ofrecer a sus lectores una nueva selección de cartas de Louis Cattiaux. Pintor, poeta y hermetista, natural de Valenciennes (1904- 1953), Louis Cattiaux dejó una abundante correspondencia, pues su obra El Mensaje Reencontrado, editada por cuenta propia en 1946, atrajo entre los numerosos curiosos, a un pequeño número de lectores interesados que se convirtieron en sus amigos íntimos y con los que se carteó regularmente. Entre ellos destacamos a Serge Lebbal, Emmanuel y su hermano Charles d'Hooghvorst, así como los demás miembros de dicha familia belga. Paralelamente, se relacionó con artistas y hermetistas de la sociedad parisina de la época como Gaston Chaissac y James Chauvet o Lanza del Vasto quien prologó su obra.
Esta correspondencia que se lee con fluidez, refleja las preocupaciones del artista en el difícil período de la postguerra. Sin embargo, lo que aquí nos interesa y nos atrae es el sutil perfume que se desprende de ciertos fragmentos. Tras la mano que trazó estas líneas se vislumbra a un hombre profundamente espiritual, un hombre , un hombre que bebió del Manantial Universal y que intentó a toda costa, transmitir su experiencia extraordinaria. De aquí su empeño de ofrecer a sus correspondientes un tesoro único, aunque no todos estuvieran dispuestos a recibir un tal don...
Castellà. 
ISBN: 978-84-94862-94-6
10 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-96-0: Sota els peus del franquisme •  Sota els peus del franquisme
Conflictivitat social i oposició política a Tarragona 1956-1977
Cristian Ferrer González
Lluny del que pugui semblar amb una ullada superficial, aquest no és només un estudi sobre el Partit Socialista Unificat de Catalunya a Tarragona. En aquesta monografia, s'hi articulen els camps del moviment obrer, de l'antifranquisme i dels canvis socials i polítics durant els anys daurats i també de crisi de la dictadura del general Franco. Es tracta d'una perspectiva holística que assumeix l'antifranquisme com un tot indeslligable de la societat en què neix i sobre la qual la seva actuació cobra sentit. La pretensió ha estat, doncs, la de prioritzar l'òptica social sobre el sorgiment, el creixement, l'expansió i les fites aconseguides per un ampli moviment antifranquista que tenia en el PSUC un dels seus partits de referència cardinals; una anàlisi social que indaga per què molta gent comuna va decidir jugar-se-la i començar a militar en el partit dels comunistes, o en els espais d'acció que aquest impulsava, per enfrontar-se a un règim ferotge contra tota dissidència; un retrat col.lectiu, una mena de prosopografia militant, en un espai i un temps determinats enquadrats en el seu context històric general per fer comprensible la lluita per les llibertats democràtiques des de Tarragona.
Català. 
ISBN: 978-84-94862-96-0
24 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94907-45-6: Vía en construcción •  Vía en construcción
Eric Martínez Girón
Vía en construcción Dos niños de diez años se encuentran en una vía del tren, van al mismo colegio, a la misma clase, y viven en el mismo barrio. Durante su estancia en la vía, tomarán la decisión de llevar a cabo un proyecto que cambiará sus vidas para siempre.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94907-45-6
12 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
<<
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.