Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Entrevistes
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
novetats • coincidencies : 14 llibres.
<< >>
- 978-84-94219-17-7: El rastreador y la sombra •  El rastreador y la sombra
Alfredo Gavin Agustí
La poesía fundamenta el mito. Lo crea y lo difunde por la extensión imprecisa de su misterio. En “El rastreador y la sombra” el poeta Alfredo Gavín crea y recrea una figura de su mitología personal: el del hombre emboscado , el que se aparta y busca la distancia justa desde la que poder ver claro. El poeta es un indagador, un explorador de la realidad. La aparente y la oculta. Lo es como lo somos todos, un constructor de sentido que está en permanente alerta.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94219-17-7
12 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-91-5: Herederos de Tárraco, Tarragona Patrimonio Mundial •  Herederos de Tárraco, Tarragona Patrimonio Mundial
Una nueva visión
Ferran Gris David VivóJosé Alejandro Beltrán-CaballeroJoaquín Ruiz de ArbuloRicardo Mar
El año 2000 la UNESCO reconoció los monumentos romanos de Tarragona, la antigua Tárraco como Patrimonio Mundial. Se trata de un mérito excepcional en que se tuvo en cuenta los esfuerzos hechos por una ciudad contemporánea para convivir con los restos de su pasado de una forma equilibrada. Herederos de Tárraco... es una obra destinada a dar a conocer un poco mejor cómo son y cómo eran los grandes monumentos de la Tarragona romana a través de un análisis científico, riguroso, actualizado y al mismo tiempo comprensible para todos. Se presentan nuevas y espectaculares reconstrucciones arquitectónicas realizadas a partir de restituciones fotogramétricas que aseguran una total fiabilidad. Los textos presentan para cada monumento una descripción amplia pero también nuevas sugerencias sobre su interpretación fruto de las investigaciones de un equipo de profesores e investigadores arqueólogos, arquitectos e historiadores del arte.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94862-91-5
35 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-90-8: Hereus de Tàrraco, Tarragona Patrimoni mundial •  Hereus de Tàrraco, Tarragona Patrimoni mundial
Una nova vissió
José Alejandro Beltrán-CaballeroFerran Gris Joaquín Ruiz de ArbuloRicardo Mar
L’any 2000 la UNESCO va reconèixer els monuments romans de Tarragona, l’antiga Tàrraco com a Patrimoni Mundial. Es tracta d’un mèrit excepcional en què es va tenir en compte els esforços fets per una ciutat contemporània per conviure amb les restes del seu passat d’una forma equilibrada. Hereus de Tàrraco... és una obra destinada a donar a conèixer una mica millor com són i com eren els grans monuments de la Tarragona romana a través d’una anàlisi científica, rigorós, actualitzat i al mateix temps comprensible per a tots. Es presenten noves i espectaculars reconstruccions arquitectòniques realitzades a partir de restitucions fotogramètriques que asseguren una total fiabilitat. Els textos presenten per a cada monument una descripció àmplia però també nous suggeriments sobre la seva interpretació fruit de les recerques d’un equip de professors i investigadors arqueòlegs, arquitectes i historiadors de l’art.
Català. 
ISBN: 978-84-94862-90-8
35 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94834-31-8: Joan Miró i Mont-roig •  Joan Miró i Mont-roig
El xiscle de l’oreneta (1930-1983)
Martí Rom
Aquest llibre és el punt final d’un treball iniciat fa quaranta anys sobre la relació de Joan Miró i Mont-roig del Camp. Abans hi hagut els documentals “D’un roig encès: Miró i Mont-roig” (1979), “Mont-roig: tornaveu mironià” (2002) i “Safatans mironians” (2007). La creació, amb uns quants amics de Mont-roig, del Centre Miró el 2005. I el llibre “Joan Miró i Mont-roig: Pal de ballarí (1911-1929)” (Arola Editors, 2012).
Català. 
ISBN: 978-84-94834-31-8
30 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94834-39-4: La Guerra Civil al coll de Balaguer •  La Guerra Civil al coll de Balaguer
de Vandellos i lHospitalet de lInfant 1936-1939
Alfons Tejero FarnósJordi Solé JiménezJoel Ametlla PlaAdrián Cabezas Sánchez
El coll de Balaguer, situat al terme municipal de Vandellos i l'Hospitalet de l'Infant, sempre ha estat al llarg de tota la seva historia un lloc estrategic i de vital importancia, sobretot com a lloc de pas per les comunicacions terrestres.
Català. 
ISBN: 978-84-94834-39-4
20 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
<< >>
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats