Arola Editors TEATRE

978-84-94661-94-5: A tots els que heu vingut
A tots els que heu vingut
-una tragicomèdia nacional-

Marc Rosich

Idioma:   Català. 
Col·lecció:   Textos a part.
Volum:   172
Enquadernació:   Rústica.
Edició:   febrer 2017
Format:   12 x 16,5
Tintes:   Negre.
Pàgines:   184
ISBN:   978-84-94661-94-5
Preu:   12 €
Generador de código de barras TEC-IT
   
A tots els que heu vingut. És estiu. La Magda, la senyora gran que viu en un «davants i darreres» de l’Eixample, porta dol des de fa un mes per la mort del seu marit. L’ajuden a tirar endavant els discos de la Núria Feliu, que escolta sempre que pot, i una fotografia del difunt donant la mà a un antic President del Govern. Però ha deixat de cuinar les seves famoses magdalenes, i cada dia rep amb estoïcisme les obscenitats amb què l’home del carrer la insulta quan ella li deixa una propina en passar per davant seu anant cap al supermercat de la cantonada.

Encara no sap que l’expresident, en aquells mesos de calor, farà una confessió pública amb la qual trontollarà tot el món que l’envolta.

Marc Rosich
Marc Rosich (Barcelona, 1973) és dramaturg, director d’escena i traductor. S’ha format en l’escriptura dramàtica a la Sala Beckett. És membre de la productora Teatre Obligatori i forma part de l’equip directiu d’Òpera de Butxaca i Nova Creació. Ha estrenat, entre altres, els textos següents: A mí no me escribió Tennessee Williams (Fira Tàrrega), Limbo (Gaudí Teatre), Car Wash (Romea – Stuttgart), Rive Gauche (Sala Muntaner), N&N (Sala Beckett), Party Line (Sala Beckett), De Manolo a Escobar, Surabaya (Romea, finalista Premi Fundació Romea 2004), Copi i Ocaña (Teatre Almeria, Tantarantana). Ha escrit els infantils Renard amb Clara Peya (Teatre Lliure) i La dona vinguda del futur amb Guille Milkyway (TNC, Premi Butaca teatre familiar 2013). Ha col·laborat amb Calixto Bieito en infinitat de projectes internacionals, entre els quals, Leonce und Lena (Munich), Forests (CDN, Barbican Londres, Birmingham), Camino Real (Chicago), El gran teatro del mundo (Freiburg), Don Carlos (CDN, Mannheim), Voices (Copenhaguen), Plataforma (Romea, Edimburg) i Tirant lo Blanc (Romea, Frankfurt, Premi de la Crítica de Barcelona a la millor dramatúrgia 2009). Ha signat, entre altres, les adaptacions teatrals de Les alegres casades de Windsor (Pàrking Shakespeare), Las dos bandoleras (Cia. Teatro Clásico), Woyzeck (Pàrking Shakespeare), Fuegos (Mérida), Hedda Gabler (Teatre Lliure), Mequinensa (TNC), Falstaff (CDN), Pedra de Tartera (TNC), L’odissea (Grec) i Mort de Dama (TNC). Ha escrit els llibrets de les òperes Cantos de Sirena (Fura dels Baus, Luzerna), Bazaar Cassandra (Berlín), Java Suite (Basilea), LByron (Liceu, Darmstadt), La cuzzoni (Darmstadt).


Generador de código de barras TEC-IT
978-84-94604-00-3
12 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-94604-04-1
12 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-94604-03-4
12 €